Koostisained:
Salat:
- 1 mõõdutopsitäis nisuidusid
- 2,5 topsi (u. 400-550 ml) vett
- 1 loorberileht
- 1 tl soola
- 1,5 topsitäit Bonduelle’i kikerherneid
- pool topsitäit hakitud punaseid sibulaid
- viinamarjatomateid
- 1 topsitäis tükeldatud porgandeid
- 1 topsitäis Bonduelle’i maisi
- pool tassitäit tükeldatud paprikat
- 1 topsitäis poolitatud viinamarju
- 1 topsitäis maasikaviile
- 1 topsitäis tükeldatud kurki
- 1 spl sidrunimahla
- näputäis soola
- spinatit
- mandleid
Salatikaste:
- ¼ valge veini äädikat
- 1 spl Dijoni sinepit
- 1 spl vahtrasiirupit
- 1 suur küüslauguküüs (peeneks hakituna)
- pool tl punast või jahvatatud musta pipart
- pool topsitäit oliiviõli
- pool tl soola
2. samm
Kuumutage nisuidusid suurel kastmepannil vee, äädika, loorberilehe ja soolaga 35-40 minutit, kuni idud on pehmed. Nõrutage vesi, eemaldage loorberileht ja laske idudel jahtuda. Valage kaussi hakitud sibulad, tomatid, porgandid, paprika, viinamarjad, maasikad ja kurk. Viimaks lisage Bonduelle’i kikerherned ja mais.