Koostisained:

  • 2 pakki Bonduelle‘i lillkapsariisi
  • 1 muna
  • 1 purk konservtomatit
  • 1 väike sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • Mozzarella
  • 50 g Parma juustu
  • 50 g salaami vorsti
  • Punet
  • Värsket basiilikut
  • Soola, pipart
  • Oliiviõli

Samm 1

Valmistage lillkapsariis vastavalt pakendil olevatele juhistele. Vajutage rätikuga liigniiskus välja.

Samm 2

Hakkige ja praadige sibul. Lisage konservtomatid, maitsestage soola, pipra ja punega. Lisage hakitud küüslauk. Kuumutage neid koostisosi, kuni kaste pakseneb, võite tomatid puulusikaga purustada. Lõpuks piserdage oliiviõliga. Kui kaste ei ole ühtlase konsistentsiga, võib seda kannmikseris peenestada.

Samm 3

Segage lillkapsariis muna, Parma juustu, soola ja pipraga. Segage kõik ühtlaseks massiks.

Samm 4

Vormige küpsetuspaberile pitsapõhi. Küpsetage seda 20-25 minutit kuni 200 °C eelkuumutatud ahjus.

Samm 5

Võtke ahjust välja, määrige valmistatud kaste lusikaga pitsapõhjale, asetage salaami ja mozzarella peale. Küpsetage veel 5-10 minutit ahjus.

Pakkudes lisage basiilikulehti ja oliiviõli.