1. >Alates 1853
  2. >Köögivilja koristamine täielikult valminult ja õigel hooajal

Püüame, et teie taldrikul oleksid suurima vitamiini- ja mineraalisisaldusega köögiviljad. 

Selle nimel kasvatame põllukultuure looduslikul kasvuperioodil ja konkreetsetele põllukultuuridele kõige sobivamates piirkondades. Koristame vaid küpset saaki ja töötleme seda hiljemalt 5 tundi pärast koristamist, sest nii saame tagada parima maitse, värvuse ja tekstuuri ning võimalikult suurema vitamiini- ja mineraalisisalduse. Sel põhjusel asuvad meie tehased põldude lähedal.

Kõigi toiteomaduste säilitamiseks me:

-  sorteerime, peseme ja koorime loomulikul viisil: köögivilju sorteeritakse, pestakse ja kooritakse mehaaniliselt või auru abil. Külmutatud ja konservtoidu valmistamiseks blanšeeritakse köögivilju vee või auruga, säilitades nii nende toiteomadused: maitse, värvuse ja tekstuuri.

- konserveerime köögivilju temperatuuri reguleerides: külmutatud köögivilju valmistame madalal temperatuuril -30 °C ja hoiame hiljem temperatuuril -18 °C

- teostame saagi koristusest kuni ladustamiseni kümneid kvaliteedikontrolle.

Bonduelle taotleb, et teie toidulauale jõuaksid ainult tippkvaliteediga köögiviljad, mis on säilitanud oma toiteomadused: tekstuuri, värvuse ja maitse.

Liitu