• \n
  • Võta ühendust
Retseptid
  • Suupisted
  • Salatid
  • Supid
  • Põhiroad
  • Desserdid
Tooted
  • Uudistooted
  • Moodne klassika
  • Salatitele
  • Põhiroogadele
  • Suupistetele
Bonduelle
Aastast 1853
  • BONDUELLE’ST
  • Ettevõtte ajalugu
  • JÄTKUSUUTLIKKUS
  • Köögiviljaentsüklopeedia
  • Kuidas tagame kvaliteedi
  • KKK
Blog
  • Teeme süüa
Bonduelle
  • Võta ühendust
Retseptid
  • Suupisted
  • Salatid
  • Supid
  • Põhiroad
  • Desserdid
Tooted
  • Uudistooted
  • Moodne klassika
  • Salatitele
  • Põhiroogadele
  • Suupistetele
Aastast 1853
  • BONDUELLE’ST
  • Ettevõtte ajalugu
  • JÄTKUSUUTLIKKUS
  • Köögiviljaentsüklopeedia
  • Kuidas tagame kvaliteedi
  • KKK
Blog
  • Teeme süüa
  • \n
  1. >Kkk
Kõik vastused küsimustele

Kõik vastused küsimustele

Kõik (8) Konserveeritud (4) Külmutatud (4) Retseptid (0)

Soovitame konserveeritud köögivilju tarbida 24 tunni jooksul pärast purgi avamist. Ja hoidke neid suletud pakendis külmkapis.

Kui kaua võib köögiviljakonserve pärast avamist süüa?

Kõiki meie tooteid saab säilitada mitu kuud sügavkülmikus (-18 °C). Pärast avamist hoidke külmikus (0 °C kuni + 3 °C) kuni 72 tundi. Samuti on oluline järgida toote pakendil märgitud kõlblikkusaega.

Kuidas külmutatud köögivilju kõige paremini säilitada?

Kui kõlblikkusaeg on möödunud, saate toodet kasutada tingimusel, et seda on nõuetekohaselt hoitud, st pakend ei ole kahjustatud, toodet ei ole korduvalt külmutatud ja sulatatud jm. Kuid me ei saa tagada, et möödunud kõlblikkusajaga köögiviljad on hea kvaliteediga, sest nende tekstuur, maitse, välimus või värvus võivad erineda. Kui toote lõhn või välimus tekitavad kahtlusi, soovitame toote kasutamisest loobuda.

Kas ma saan kasutada külmutatud köögivilju, mille kõlblikkusaeg on möödunud?

Kui purgile märgitud kõlblikkusaeg on möödunud, saate toodet kasutada tingimusel, et seda on nõuetekohaselt hoitud, st pakend ei ole kahjustatud ja seda säilitatakse optimaalsetel hoiustamistingimustel. Kuid me ei saa tagada, et möödunud kõlblikkusajaga köögiviljad on hea kvaliteediga, sest nende tekstuur, maitse, välimus või värvus võivad erineda. Kui toote lõhn või välimus tekitavad kahtlusi, soovitame toote kasutamisest loobuda.

Kas ma võin süüa köögivilju, mille kõlblikkusaeg on möödunud?

Konservid ei sisalda säilitusaineid. Köögiviljad blanšeeritakse, pakitakse tihedasti purkidesse ja seejärel töödeldakse steriliseerimismeetodil, hävitades sel viisil kõik mikroobid. Seetõttu ei ole vaja köögiviljadele säilitusaineid lisada.

Kas Bonduelle’i köögiviljakonservid sisaldavad säilitusaineid?

Need köögiviljatooted on valmistatud uue tehnoloogia alusel, mistõttu on purgis tavalisest kolm korda vähem vedelikku. Köögivilju töödeldakse kõrgsurveauruga.

Aurutatud köögiviljade purgis on väga vähe vedelikku, kas see on normaalne?

Kas toote kohta on küsimusi?

Kas toote kohta on küsimusi?

Tootes olev jää võib toidu valmistamisel selle rikkuda, mistõttu soovitame oodata, kuni see on täielikult sulanud.

Olen märganud, et külmutatud tootes on vahel sulamata jääd, kas sellist toodet võib kasutada?

Külmutatud köögivilju saab valmistada ahjus, fritüüris, praepannil või mikrolaineahjus. Toote sobivaim valmistamisviis on märgitud pakendil. Näiteks saate meie aurutatud köögiviljatooteid valmistada kolmel erineval viisil, mis on märgitud pakendil.

Millised on sobivaimad külmutatud köögiviljade valmistamisviisid?

Bonduelle alates 1853
Bonduelle on perekond. Siin töötab juba 7. põlvkond, kelle loodus- ja inimsõbraliku käe all valmib põllumajandustoodang. Me toetame ökopõllumajandust, orienteerume tulevikule ja püüdleme iga päev selle poole, et aedviljade osa kõikide inimeste elus muutuks aina suuremaks.
Tarbijate teenindamine
  • Bonduelle Food Service
Kasutajatugi
  • Kontaktid
  • KKK
  • \n
  • Küpsiste seaded
  • Küpsised
  • Privaatsuspoliitika
  • 2024© Kõik õigused kaitstud