Köögiviljad Vapeur – aurutatud köögiviljad. Selle tehnoloogia kohaselt valmistatud köögiviljad säilitavad oma parimad omadused: krõmpsuvuse, maitse, toit- ja kiudained.

Tooteliinis Bonduelle Vapeur leidub nii konserveeritud kui ka külmutatud köögivilju. Neid on ülilihtne valmistada, nii et säästate toitvate toitude valmistamisel ka aega.

Tore fakt – kaunviljad ei ole kasulikud üksnes teile, vaid ka planeedile!

Kas kiirustate sarja Bonduelle Vapeur tooteid proovima? Olge lahked ja proovige neid retsepte:

Kikerherne gnocchi hautatud köögiviljadega

Teil läheb vaja:

1 purk kikerherneid Bonduelle Vapeur

290 g jahu + veidike jahu töölaulale puistamiseks

3 muna

1 kott külmutatud köögiviljasegu Bonduelle (valige vastavalt maitsele)

 

Kõigepealt valmistage gnocchi:

1. samm

Nõrutage kikerherned, purustage need ja lisage ükshaaval toored munad. Iga muna lisamisel segage segu läbi.

2. samm

Lisage jahu. Segage hoolikalt läbi ja saate tugeva taina.

3. samm

Jagage tainas neljaks võrdseks osaks. Rullige jahuga ülepuistatud töölaual pikad tainaribad.

4. samm

Tükeldage ribad väiksemateks tükkideks. Vajutage ja keerake tükki kahvliotsaga, et tekiks süvend. Asetage ettevalmistatud gnocchi jahuga ülepuistatud lauale või kandikule.

5. samm

Laske suures potis vesi keema ja lisage soola. Lisage gnocchi. Keetke ühelt poolt, seejärel teiselt. Kui gnocchi kerkib veepinnale, võtke kurnaga potist välja ja asetage eraldi.

Valmistage köögiviljad:

1. samm

Kuumutage Bonduelle‘i külmutatud köögivilju suurel kuumal pannil. Järgige pakendil olevaid valmistamisjuhiseid.

2. samm

Lisage pannile gnocchi ja segage köögiviljaga. Vajadusel maitsestage soola ja pipraga ning pakkuge soojana.