Koostisained:
- 300 g Bonduelle‘i külmutatud aurutatud herneid
- Peotäis mündilehti
- 400 g kohupiimajuustu
- 200 ml piima
- 1 spl agarit
- 1 tl oliiviõli
- Seesamikreekereid või muid küpsiseid (purustatud)
- 50 g sulavõid
- Soola ja pipart
Samm 1
Keetke herneid soolaga maitsestatud vees umbes 10 minutit.
Samm 2
Segage purustatud küpsised sulavõiga ja tehke vormi massist koogipõhi.
Samm 3
Segage kaks supilusikatäit rohelisi herneid oliiviõliga.
Samm 4
Segage ülejäänud herned kohupiima, mündilehtede, soola ja pipraga.
Samm 5
Segage potis piim agariga. Soojendage seda, kuni pulber on sulanud. Segage saadud segu kohupiimamassiga.
Samm 6
Kandke mass küpsistest koogipõhjale. Hoidke kooki külmikus kuni see on täielikult tardunud. Pakkudes lisage ülejäänud rohelised herned.