1. >Blog
  2. >Lillkapsa püreesupp

Kui ilmad jahenevad, pole midagi paremat kui soe supp, mis mitte ainult ei soojenda, vaid ka rikastab organismi väärtuslike toitainetega. Lillkapsas on eriti toitev ja kasulik köögivili, mis sisaldab palju vitamiine, mineraale ja antioksüdante. Tänu suurele kiudainete sisaldusele aitavad nad toetada seedimist. Lillkapsas sisaldab ka koliini, mis on oluline toitaine, mis aitab toetada ajutegevust, parandab mälu ja tagab hea närvisüsteemi toimimise. Lillkapsa püreesupp – roog, mis ühendab kergesti kättesaadavad koostisosad eksootilise kookospiima ja ingveriga. Avastage see soojendav, maheda maitsega lillkapsasupp, mis sobib ideaalselt jahedateks sügis- või talveõhtuteks!

Koostisained:

Selle supi jaoks vajad:

●    1 pakki lillkapsaid Bonduelle;
●    4 . keskmise suurusega kartulit;
●    1 tk keskmise suurusega sibul;
●    2 küüslauguküünt;
●    10 g värsket ingverit;
●    500 ml köögiviljapuljongit;
●    250 ml kookospiima;
●    1 spl karripastat;
●    1/3 tl jahvatatud köömneid;
●    oliiviõli;
●    soola, jahvatatud musta pipart.

Kui kõik koostisosad on olemas, võib hakata valmistama - see on väga lihtne.

Sibul, küüslauk ja ingver pese ja lõika soovitud suurusteks kuubikuteks.

Pane kõik kuuma potti ja küpseta 3-4 minutit, seejärel lisa karripasta, köömned ja prae veel 1–2 minutit.

Pese kartulid, lõika kuubikuteks, pane potti ja lisa vesi. Kui vesi on keema läinud, lisa puljong ja keeda 10 min. Lisa lillkapsad ja keeda veel 10 min.

Vala peale kookospiim, maitsesta soola ja pipraga maitse järgi. Tõsta tulelt ja püreesta supp elektriblenderiga ühtlaseks.

See ongi kõik – tuleb vaid maitsta ja nautida!

Lillkapsa püreesupp: võimalikud variatsioonid

Kui soovid, võib seda lillkapsasuppi kohandada lihtsasti oma maitse järgi, lisades lisandeid või maitseaineid:

●    Neile, kellele meeldib soolasem ja kreemjam tekstuur Püreestatud lillkapsasupile võib lisada riivitud parmesani või muud kõva juustu, et anda sellele roale lisamaitset ja tekstuuri. Võid kasutada ka paksemat kookoskoort, kui soovid supersiidist ja kreemjat suppi.

●    Aromaatsed maitseained. Kui eelistad intensiivsemat maitset, võid lisada veidi kurkumi, punet või koriandrit. Need vürtsid mitte ainult ei paranda supi maitset, vaid on veelgi kasulikumad tervisele.

●    Valguallikas. Kui on soov lisada supile valku, tuleks kasutada aurutatud kikerherneid või valgeid ube. Need koostisosad hoiavad kõhu täis ja sobivad nii taimetoitlastele kui veganitele.

●    Krõmpsuvad lisandid. Kui sulle meeldib krõmpsuv tekstuur, võid oma illkapsasuppi kaunistada röstitud riivsaia, röstitud kõrvitsaseemnete või värskete ürtidega, et muuta selle roa iga suutäis veelgi erilisemaks.

Usume, et need variatsioonid võimaldavad avastada oma lillkapsasupi lemmikversiooni!