1. >Blog
  2. >Värske salat

Koostisained:

  • 20 väikest kartulit
  • 4 muna
  • 10 g peterselli
  • 10 g sibulapealseid
  • 1–2 küüslauguküünt
  • 1 pakk külmutatud rohelisi spargelube Bonduelle
  • 10–12 musta oliivi
  • 2 spl konserveeritud kapparit
  • 3 spl majoneesi
  • 1 spl sinepit
  • 30 ml sidrunimahla
  • Soola, jahvatatud musta pipart

Keetke kartul kergelt soolatud vees valmis. Siis lõigake meelepärase suurusega tükkideks. Keetke muna 8 min, jahutage ja lõigake tükkideks. Soojendage spargeload pakendil märgitud juhiste järgi. Maitsestage küüslauguga. Hakkige petersell ja sibulapealsed. Segage kausis kokku aedvili, oliivid, kappar, muna, majonees ja sinep. Lisage maitse järgi soola ja pipart.