1. >Retseptid
  2. >Ahjus küpsetatud munad Prantsuse hautisega ratatouille

Ahjus küpsetatud munad Prantsuse hautisega ratatouille

Kerge
4 inimest
20 minutit
Koostisained
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 ahjuplaaditäis varem valmistatud Prantsuse hautist ratatouille

4 suurt muna

4 spl hapukoort

Peensoola, värskelt jahvatatud pipart

Serveerimiseks leiba
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 ahjuplaaditäis varem valmistatud Prantsuse hautist ratatouille

4 suurt muna

4 spl hapukoort

Peensoola, värskelt jahvatatud pipart

Serveerimiseks leiba
  1. Samm 1
    Kuumutage ahi temperatuurini 200 °C.
  2. Samm 2
    Jagage hautis ratatouille nelja nõusse. Lisage igale hautiseportsjonile hapukoort, maitsestage soola ja pipraga. Lööge igale portsjonile muna.
  3. Samm 3
    Asetage nõud küpsetusnõusse. Valage niipalju kuuma vett, et portsjoninõud oleksid poole kõrguseni vees ja küpsetage ahjus 10-12 minutit, olenevalt sellest, millise konsistentsiga munarebu te soovite.
  4. Samm 4
    Võtke nõud ahjust välja, maitsestage soola ja pipraga, pakkuge leivaga.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Hautis

    Kiire ja tervislik õhtusöök sinu kohtumiseks sõpradega või romantiliseks õhtuks lähedase inimesega. Sobib kõikjale, meeldib kõigile!

  • Indiapärane kanakarri

    Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral kutsume sind hullupööra maitsva kanakarriga Indiasse.

  • Mehhiko pajaroog

    Avasta uusi maitseid ja reisi päikeselisse Mehhikosse koos Bonduelle Mehhiko pajaroaga. Värviline, r...