Video vaatamiseks tuleb nõustuda YouTube'i küpsistega.
Kapsalasanje
Kas teate, kuidas täidetud kapsast teha? Seekord soovitame valmistada lasanjetaolist kapsast liha- ja riisitäidisega. Ebatavaline retsept, mida on lihtne valmistada ja mis üllatab kõiki.
Kerge
4 inimest
30 minutit
Koostisained
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 roheline kapsas
100 g riisi
500 g veisehakkliha
2 küüslauguküünt
1 peotäis peterselli
1 muna
1 sibul
Oliiviõli
Soola, pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 roheline kapsas
100 g riisi
500 g veisehakkliha
2 küüslauguküünt
1 peotäis peterselli
1 muna
1 sibul
Oliiviõli
Soola, pipart
Samm 1
Lõigake kapsapea pooleks, eemaldage kapsa südamik. Eemaldage pealmised lehed. Kupatage neid 10 minutit keevas vees. Nõrutage lehed.
Samm 2
Valmistage täidis. Praadige hakitud sibul 1 spl toiduõlis. Lisage riis, kallake kõik soolaga maitsestatud keeva veega üle ja keetke 10 minutit.