1. >Retseptid
  2. >Kapsalasanje

Kapsalasanje

Kas teate, kuidas täidetud kapsast teha? Seekord soovitame valmistada lasanjetaolist kapsast liha- ja riisitäidisega. Ebatavaline retsept, mida on lihtne valmistada ja mis üllatab kõiki.
Kerge
4 inimest
30 minutit
Koostisained
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 roheline kapsas

100 g riisi

500 g veisehakkliha

2 küüslauguküünt

1 peotäis peterselli

1 muna

1 sibul

Oliiviõli

Soola, pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 roheline kapsas

100 g riisi

500 g veisehakkliha

2 küüslauguküünt

1 peotäis peterselli

1 muna

1 sibul

Oliiviõli

Soola, pipart
  1. Samm 1
    Lõigake kapsapea pooleks, eemaldage kapsa südamik. Eemaldage pealmised lehed. Kupatage neid 10 minutit keevas vees. Nõrutage lehed.
  2. Samm 2
    Valmistage täidis. Praadige hakitud sibul 1 spl toiduõlis. Lisage riis, kallake kõik soolaga maitsestatud keeva veega üle ja keetke 10 minutit.
  3. Samm 3
    Segage veisehakkliha riisi, hakitud küüslaugu, hakitud peterselli, muna, soola ja pipraga.
  4. Samm 4
    Määrige gratiin võiga, asetage kiht kapsalehti, seejärel täidist, katke kapsalehtedega. Laduge kihtidena, kuni kõik on kasutatud.
  5. Samm 5
    Küpsetage vormirooga 45 minutit kuni 180 °C eelsoojendatud ahjus. Kui pind muutub väga kuumaks, võib katta selle alumiiniumfooliumiga.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Aedviljavorm

    Uutmoodi vaatenurk kartulile ja aedviljale! Maitsete kirevus ja nende kokkusobivus meeldib kõigile. Usalda Bonduelle'i!

  • Riisisalat ubade, brokoli ja paprikaga

    Teistmoodi salat! Riis, brokoli, oad ja paprika loovad ootamatu maitsemustri. Usalda Bonduelle'i ja ...

  • Tšillihautis

    Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja ...