1. >Retseptid
  2. >Šampinjoni- ja punase oa kakukesed

Šampinjoni- ja punase oa kakukesed

Lihtne ja kiirelt valmiv toit, mis üllatab kõiki! Suurepärane alternatiiv lihapihvidele.
Kerge
4 inimest
30 minutit
Koostisained
Koostisained
4 portsjoni jaoks
500 g Bonduelle‘i punaseid konservube

1 küüslauguküüs

200 g šampinjone

1 muna

1 purk tomatipüreed

60 g hakitud punet

Riivsaia

Soola, pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
500 g Bonduelle‘i punaseid konservube

1 küüslauguküüs

200 g šampinjone

1 muna

1 purk tomatipüreed

60 g hakitud punet

Riivsaia

Soola, pipart
  1. Samm 1
    Segage nõrutatud punased oad hakitud küüslaugu, šampinjonide, muna, tomatipüree, riivsaia, pune, soola ja pipraga.
  2. Samm 2
    Vormige niiskete kätega kakukesed ja asetage need küpsetuspaberile.
  3. Samm 3
    Küpsetage kakukesi 10 minutit kuni 200 °C eelkuumutatud ahjus. Võib pakkuda maitsva värske salatiga.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Karrimakaronid ubade ja aedviljadega

    Oad ja makaronid ei näi kokku käivat, kuid sel korral sobivad need teineteisega suurepäraselt! Usalda Bonduelle'i ja sa üllatud.

  • Taipärane Red Thai karri

    Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral viib köök sind Taisse, kus saad maitsta Red Thai karrit.

  • Taimetäidisega taco taskud