Tšiili maisikoogikesed
Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral kutsume sind mõttes Argentiinasse reisima.
Kerge
4 inimest
30 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i maisi
Külmutatud tainast
200 g mozzarella't
Koriandrit
1 munarebu
Soola ja pipart
Külmutatud tainast
200 g mozzarella't
Koriandrit
1 munarebu
Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i maisi
Külmutatud tainast
200 g mozzarella't
Koriandrit
1 munarebu
Soola ja pipart
Külmutatud tainast
200 g mozzarella't
Koriandrit
1 munarebu
Soola ja pipart
- Samm 1Vala maisinõus olev vedelik ära. Lõika mozzarella ribadeks. Pese koriander ja haki peeneks.
- Samm 2Sega kokku mais, mozzarella, koriander, sool ja pipar. Kuumuta ahi 200 °C-ni.
- Samm 3Vormi külmutatud tainast klaasi või topsiga kettad.
- Samm 4Pane igale kettale maisimassi ja murra kokku.
- Samm 5Suru servad kahvliga kinni.
- Samm 6Klopi munarebu läbi ja määri seda pirukatele.
- Samm 7Küpseta ahjus 10–20 minutit, kuni need muutuvad kuldpruuniks.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
- AVASTA RETSEPT
Taimetoidutortiljad
Tortiljad on maailmas kiiresti populaarsust koguv toit. Sel korral soovitame proovida taimetoidutortiljasid, mis sobivad kõigile!
- AVASTA RETSEPT
Maisikoogikesed tzatziki-kastmega
Krõmpsuvad ja tervislikud maisikoogikesed tzatziki-kastmega on võrratu amps päeva toredaks alguseks või külaliste kostitamiseks.
- AVASTA RETSEPT
Mehhikopärane maisisalat
Kiiresti valmiv ja üle mõistuse maitsev salat viib sind Mehhikosse! Usalda meid ja sa ei pettu.
Avasta lisaks ...











.webp)



.webp)