Koostisained:
- 1 purk Bonduelle‘i aurutatud kikerhernest
- 10 g želatiini
- 200 g keedetud riisi
- 100 g kikerhernehelbeid
- 50 g kookoselaaste
- 100 g vanilliinsuhkrut
- 500 g vanillipudingit
- 100 g suhkrut (pudingile)
- 100 g värskeid või külmutatud puuvilju
- Mündilehti
- Karamelli- või šokolaadivaapa
1. samm
Valmistage želatiin ette vastavalt pakendi juhisele.
2. samm
Nõrutage kikerherned ja peenestage kahvliga, segage need keedetud riisi, kikerhernehelveste, kookoselaastude, vanilliinsuhkru ja ⅓ želatiiniga.
3. samm
Valmistage puding vastavalt pakendi juhisele. Lisage ülejäänud želatiin. Pange kikerhernemass nõusse, kallake pudingiga üle ja hoidke mõned tunnid külmikus.
4. samm
Kaunistage maitsvate puuviljade, mündilehtede ja karamelli- või šokolaadivaabaga.