Peedi- porgandi ja läätsesalat fetajuustu, jogurti ja tilliga
Koostisained:
Salat:
1 punapeet
2 porgandit
1,5 mõõdutopsitäit Bonduelle’i konservläätsi
soola
3 spl oliiviõli
mandleid
fetajuustu
Salatikaste:
1 topsitäis jogurtit
1 küüslauguküüs (hakituna või purustatuna)
1 spl sidrunimahla
peterselli ja tilli
1 spl oliiviõli
1. samm
Lisage tükeldatud porganditele ja peetidele oliiviõli. Küpsetage eelkuumutatud ahjus 25-30 minutit.
2. samm
Valmistage salatikaste, segades väikseses kausis kokku jogurti, hakitud küüslaugu, peterselli ja tilli ja sidrunimahla, lisage soola ja 1 supilusikatäis oliiviõli.
3. samm
Asetage konserveeritud läätsed taldrikule ja tõstke nende peale küpsetatud juurviljad. Puistage üle fetajuustu, mandillaastude ja peterselliga. Enne serveerimist valage üle salatikastmega.