Lihtne ja maitsev

Aurutatud läätsed on valmis pearooga, salatisse või suupistetesse rändama. Krõmps, maitsev ja sobitub imehästi!

netokogus: 310 g
pictogramme
koostisosad

Läätsed, vesi, sool, antioksüdant: (askorbiinhape), tardaine (kaltsiumkloriid), looduslik lõhna- ja maitseaine (seller).

Foolhappeallikas .

Koosneb Sellerit.

toiteväärtus

100g
Energiat (kJ) 446 kJ
Energiat (kcal) 106 kcal
Rasvad 0,7 g
Millest küllastunud rasvhappeid (g) 0,1 g
Süsivesikuid (g) 14 g
Millest suhkrud (g) 0,5 g
Kiudaineid (g) 4,7 g
Valku (g) 8,5 g
Soola (g) 0,51 g
Vitamiini B9 (µg) 36 µg
valmistamisviis

Viisime ettevalmistusaja miinimumini! Kasutusvalmis köögiviljad Teie roogadele.
säilitustingimused

Hoida kuivas ja jahedas kohas.

Avasta meie retsepte

KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Läätsesupp

    Avastage uusi maitseid koos Bonduelle läätsesupiga. Kiiresti valmistatav ja ülimalt maitsev roog sobib suurepäraselt õhtusöögile tulnud külalistele serveerimiseks või oma pere üllatamiseks. Kuigi läätsesupp on tavaliselt mõeldud taimetoitlastele, on see äärmiselt toitev – läätsed on väga valgurikkad, seega sobivad suurepäraselt liha asemel. Tõsi, alati võite supile lisada ka oma lemmiklihatükke. Seega, kuidas valmistada kiiresti toitev supp?

  • Läätse-falafel

    Neile, kes ei pelga katsetada ega uusi maitseid avastada.