Pinterest

Burger tomatite, suvikõrvitsa ja valgete ubadega

No kas hakkas ila tilkuma? Meil igatahes küll... Tegu on imehea lihavaba burgeriga, mille kotlet on valmistatud ubadest!
Kerge
15 minutit
25 minutit
Koostisained
1 portsjoni jaoks
Oakotlettide jaoks läheb tarvis

500 g keedetud Bonduelle ube

6 õlimarinaadis päikesekuivatatud tomatit

Tomatikastet või ketšupit

80 g kaerahelbeid

1 muna

1 küüslauguküüs

Tüümiani

Soola ja pipart



Burgeri jaoks läheb tarvis:

4 burgerikuklit

1 suvikõrvits

1 tomat

1 sibul

1 mozzarella juust

oliiviõli
Koostisained 1 portsjoni jaoks
Oakotlettide jaoks läheb tarvis

500 g keedetud Bonduelle ube

6 õlimarinaadis päikesekuivatatud tomatit

Tomatikastet või ketšupit

80 g kaerahelbeid

1 muna

1 küüslauguküüs

Tüümiani

Soola ja pipart



Burgeri jaoks läheb tarvis:

4 burgerikuklit

1 suvikõrvits

1 tomat

1 sibul

1 mozzarella juust

oliiviõli

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel

Aurutatud "Vapeur" valged oadAurutatud "Vapeur" valged oad
  1. Samm 1
    Tee valmis oakotletid. Selleks sega omavahel küüslauk ja tomatid. Lisa oad, sega korralikult läbi. Seejärel lisa munad, kaerahelbed, tomatipasta, tüümian, sool ja pipar.
  2. Samm 2
    Vormi käte vahel 4 pätsikest, rulli jahus ning küpseta pannil mõlemalt poolt 5 minutit. Võimalus on ka ahjus küpsetada, seda siis 180 kraadi juures 20-25 minutit.
  3. Samm 3
    Riivi suvikõrvits ja küpseta neid pannil oliiviõlis. Lõika tomat, sibul ja mozzarella juust tükkideks.
  4. Samm 4
    Aseta kõik koostisosad kuklite vahele. Lisa riivitud ja praetud suvikõrvits, tomatilaastud, sibul ja mozzarella.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega

    Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega

    Kas soovid hommikusööki, mis on toitev ja täis väljendusrikkaid maitseid? Siis tasub proovida karrikastmes ubadega Mehhiko munarooga. Selles retseptis on traditsioonilisele munaroale lisatud aromaatses karrikastmes ube, mis annab toidule erilise vürtsikuse ja soojuse. Iga suutäis õhkab vürtside rikkalikku harmooniat, kus ühinevad Mehhiko ja Aasia köögi maitsed, et luua uus ja põnev hommikusöögikogemus. See Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega on suurepärane võimalus alustada päeva hea energia ja rõõmsa tujuga, kui soovid midagi ebatavalist, kuid samas hubast ja soojendavat. See on väljendusrikas roog, mis avaldab kindlasti muljet nii sulle kui sinu lähedastele.

  • Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega

    Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega

    Kui klassikalised maitsed kohtuvad julgete vürtsinootidega, siis tekivad toidud, mis üllatavad ja köidavad. Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega on selle suurepärane näide – selles retseptis on ühendatud toitvad, lõhnavad makaronid mahlase veisehakklihaga, samas kui oad lisavad mõnusat tekstuuri ja toiteväärtust. Tõeline täht on selles toidus karrikaste, mis ümbritseb kõiki koostisosi õrna, kuid samas väljendusrikka vürtside harmooniaga, andes igale suutäiele ainulaadse sügavuse. Need makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega sobivad ideaalselt nii perele õhtusöögiks kui ka eriliseks sündmuseks, kui soovid pakkuda teistele oma lemmikmakarone veidi teistmoodi – ootamatu ja huvitava pöördega.

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.