Burger tomatite, suvikõrvitsa ja valgete ubadega
500 g keedetud Bonduelle ube
6 õlimarinaadis päikesekuivatatud tomatit
Tomatikastet või ketšupit
80 g kaerahelbeid
1 muna
1 küüslauguküüs
Tüümiani
Soola ja pipart
Burgeri jaoks läheb tarvis:
4 burgerikuklit
1 suvikõrvits
1 tomat
1 sibul
1 mozzarella juust
oliiviõli
500 g keedetud Bonduelle ube
6 õlimarinaadis päikesekuivatatud tomatit
Tomatikastet või ketšupit
80 g kaerahelbeid
1 muna
1 küüslauguküüs
Tüümiani
Soola ja pipart
Burgeri jaoks läheb tarvis:
4 burgerikuklit
1 suvikõrvits
1 tomat
1 sibul
1 mozzarella juust
oliiviõli
- Samm 1Tee valmis oakotletid. Selleks sega omavahel küüslauk ja tomatid. Lisa oad, sega korralikult läbi. Seejärel lisa munad, kaerahelbed, tomatipasta, tüümian, sool ja pipar.
- Samm 2Vormi käte vahel 4 pätsikest, rulli jahus ning küpseta pannil mõlemalt poolt 5 minutit. Võimalus on ka ahjus küpsetada, seda siis 180 kraadi juures 20-25 minutit.
- Samm 3Riivi suvikõrvits ja küpseta neid pannil oliiviõlis. Lõika tomat, sibul ja mozzarella juust tükkideks.
- Samm 4Aseta kõik koostisosad kuklite vahele. Lisa riivitud ja praetud suvikõrvits, tomatilaastud, sibul ja mozzarella.
Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega
Kas soovid hommikusööki, mis on toitev ja täis väljendusrikkaid maitseid? Siis tasub proovida karrikastmes ubadega Mehhiko munarooga. Selles retseptis on traditsioonilisele munaroale lisatud aromaatses karrikastmes ube, mis annab toidule erilise vürtsikuse ja soojuse. Iga suutäis õhkab vürtside rikkalikku harmooniat, kus ühinevad Mehhiko ja Aasia köögi maitsed, et luua uus ja põnev hommikusöögikogemus. See Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega on suurepärane võimalus alustada päeva hea energia ja rõõmsa tujuga, kui soovid midagi ebatavalist, kuid samas hubast ja soojendavat. See on väljendusrikas roog, mis avaldab kindlasti muljet nii sulle kui sinu lähedastele.
Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega
Kui klassikalised maitsed kohtuvad julgete vürtsinootidega, siis tekivad toidud, mis üllatavad ja köidavad. Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega on selle suurepärane näide – selles retseptis on ühendatud toitvad, lõhnavad makaronid mahlase veisehakklihaga, samas kui oad lisavad mõnusat tekstuuri ja toiteväärtust. Tõeline täht on selles toidus karrikaste, mis ümbritseb kõiki koostisosi õrna, kuid samas väljendusrikka vürtside harmooniaga, andes igale suutäiele ainulaadse sügavuse. Need makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega sobivad ideaalselt nii perele õhtusöögiks kui ka eriliseks sündmuseks, kui soovid pakkuda teistele oma lemmikmakarone veidi teistmoodi – ootamatu ja huvitava pöördega.
Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega
Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.