Pinterest

Cereali Paella krevettidega

Keskmine
2 inimest
30 minutit
10 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle Cereali köögi- ja teravilja segu, 400 g

2 küüslauguküünt

8 spl oliiviõli

150 g suuri keedetud krevette

2 spl kuiva valget veini

60 g võid

Näputäis hakitud peterselli

Maitse järgi soola ja pipart

Kaunistuseks paar sidruniviilu
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle Cereali köögi- ja teravilja segu, 400 g

2 küüslauguküünt

8 spl oliiviõli

150 g suuri keedetud krevette

2 spl kuiva valget veini

60 g võid

Näputäis hakitud peterselli

Maitse järgi soola ja pipart

Kaunistuseks paar sidruniviilu
  1. Samm 1
    Kuumutage pannil koos purustatud küüslauguga 4 spl oliiviõli ja praadige läbi.
  2. Samm 2
    Lisage krevetid ja hautage veidi.
  3. Samm 3
    Lisage valge vein ja segage aegajalt. Kui krevetid on roosakad, lisage või ja petersell, maitsestage soola ja pipraga.
  4. Samm 4
    Samaaegselt kuumutage teisel pannil oliiviõli, lisage pakk Bonduelle Cerealit ja hautage umbes 6 minutit.
  5. Samm 5
    Lõpuks lisage Bonduelle Cereali köögi- ja teravilja segule krevetid esimeselt pannilt, puistake peeneks hakitud peterselliga üle ja pakkuge sidruniviiludega.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega

    Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega

    Kas soovid hommikusööki, mis on toitev ja täis väljendusrikkaid maitseid? Siis tasub proovida karrikastmes ubadega Mehhiko munarooga. Selles retseptis on traditsioonilisele munaroale lisatud aromaatses karrikastmes ube, mis annab toidule erilise vürtsikuse ja soojuse. Iga suutäis õhkab vürtside rikkalikku harmooniat, kus ühinevad Mehhiko ja Aasia köögi maitsed, et luua uus ja põnev hommikusöögikogemus. See Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega on suurepärane võimalus alustada päeva hea energia ja rõõmsa tujuga, kui soovid midagi ebatavalist, kuid samas hubast ja soojendavat. See on väljendusrikas roog, mis avaldab kindlasti muljet nii sulle kui sinu lähedastele.

  • Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega

    Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega

    Kui klassikalised maitsed kohtuvad julgete vürtsinootidega, siis tekivad toidud, mis üllatavad ja köidavad. Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega on selle suurepärane näide – selles retseptis on ühendatud toitvad, lõhnavad makaronid mahlase veisehakklihaga, samas kui oad lisavad mõnusat tekstuuri ja toiteväärtust. Tõeline täht on selles toidus karrikaste, mis ümbritseb kõiki koostisosi õrna, kuid samas väljendusrikka vürtside harmooniaga, andes igale suutäiele ainulaadse sügavuse. Need makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega sobivad ideaalselt nii perele õhtusöögiks kui ka eriliseks sündmuseks, kui soovid pakkuda teistele oma lemmikmakarone veidi teistmoodi – ootamatu ja huvitava pöördega.

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.