Krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga
● 80 g konservmaisi Bonduelle,
● 50 g piima,
● 80 g fermentjuustu,
● 40 g sibulat,
● 60 g jahu,
● õli (praadimiseks),
● maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart,
Kastmeks:
● 250 g Kreeka jogurtit,
● 10 g piparmünti,
● 5 g küüslauku,
● maitse järgi laimimahla.
● maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart
● 80 g konservmaisi Bonduelle,
● 50 g piima,
● 80 g fermentjuustu,
● 40 g sibulat,
● 60 g jahu,
● õli (praadimiseks),
● maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart,
Kastmeks:
● 250 g Kreeka jogurtit,
● 10 g piparmünti,
● 5 g küüslauku,
● maitse järgi laimimahla.
● maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart
- Samm 1Klopi munad piima, soola ja pipraga lahti, lisa jahu ja sega korralikult läbi. Taigen peab olema hapukoore konsistentsiga, kui on vedelam, lisa veidi jahu, kui paksem, siis lisa veidi piima.
- Samm 2Haki sibul ja riivi juust. Pane need koostisosad taignasse ja sega hulka ka mais.
- Samm 3Pane pannile kuumutatud õlisse paar lusikatäit tainast ja prae pannkoogid mõlemalt poolt pruuniks.
- Samm 4Haki küüslauk ja piparmünt ning sega jogurtiga. Maitsesta kaste laimimahla, soola ja näputäie pipraga.
- Samm 5Krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga ongi valmis - maitse ja naudi!
Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega
Kas soovid hommikusööki, mis on toitev ja täis väljendusrikkaid maitseid? Siis tasub proovida karrikastmes ubadega Mehhiko munarooga. Selles retseptis on traditsioonilisele munaroale lisatud aromaatses karrikastmes ube, mis annab toidule erilise vürtsikuse ja soojuse. Iga suutäis õhkab vürtside rikkalikku harmooniat, kus ühinevad Mehhiko ja Aasia köögi maitsed, et luua uus ja põnev hommikusöögikogemus. See Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega on suurepärane võimalus alustada päeva hea energia ja rõõmsa tujuga, kui soovid midagi ebatavalist, kuid samas hubast ja soojendavat. See on väljendusrikas roog, mis avaldab kindlasti muljet nii sulle kui sinu lähedastele.
Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega
Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.
Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega
Kui klassikalised maitsed kohtuvad julgete vürtsinootidega, siis tekivad toidud, mis üllatavad ja köidavad. Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega on selle suurepärane näide – selles retseptis on ühendatud toitvad, lõhnavad makaronid mahlase veisehakklihaga, samas kui oad lisavad mõnusat tekstuuri ja toiteväärtust. Tõeline täht on selles toidus karrikaste, mis ümbritseb kõiki koostisosi õrna, kuid samas väljendusrikka vürtside harmooniaga, andes igale suutäiele ainulaadse sügavuse. Need makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega sobivad ideaalselt nii perele õhtusöögiks kui ka eriliseks sündmuseks, kui soovid pakkuda teistele oma lemmikmakarone veidi teistmoodi – ootamatu ja huvitava pöördega.