1. >Retseptid
  2. >Krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga

Krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga

Kui soovid ühtaegu midagi kerget, krõmpsuvat ja pehmet, on krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga ideaalne valik. Neil maisipannkookidel on mõnus tekstuur ja mitmekihiline maitse, mis sobib hästi kokku pehme ja värskendava Kreeka jogurtiga. See on kerge, kuid samas kõhtutäitev roog, mis sobib nii hommiku-, lõuna- kui õhtusöögiks. Krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga on krõmpsuva ja kreemja tekstuuri harmoonia, mis rõõmustab sinu maitsemeeli.
Kerge
2 inimest
30 minutit
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
● 2 muna,

● 80 g konservmaisi Bonduelle,

● 50 g piima,

● 80 g fermentjuustu,

● 40 g sibulat,

● 60 g jahu,

● õli (praadimiseks),

● maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart,



Kastmeks:



● 250 g Kreeka jogurtit,

● 10 g piparmünti,

● 5 g küüslauku,

● maitse järgi laimimahla.

● maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart
Koostisained 2 portsjoni jaoks
● 2 muna,

● 80 g konservmaisi Bonduelle,

● 50 g piima,

● 80 g fermentjuustu,

● 40 g sibulat,

● 60 g jahu,

● õli (praadimiseks),

● maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart,



Kastmeks:



● 250 g Kreeka jogurtit,

● 10 g piparmünti,

● 5 g küüslauku,

● maitse järgi laimimahla.

● maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel

Mais
  1. Samm 1
    Klopi munad piima, soola ja pipraga lahti, lisa jahu ja sega korralikult läbi. Taigen peab olema hapukoore konsistentsiga, kui on vedelam, lisa veidi jahu, kui paksem, siis lisa veidi piima.
  2. Samm 2
    Haki sibul ja riivi juust. Pane need koostisosad taignasse ja sega hulka ka mais.
  3. Samm 3
    Pane pannile kuumutatud õlisse paar lusikatäit tainast ja prae pannkoogid mõlemalt poolt pruuniks.
  4. Samm 4
    Haki küüslauk ja piparmünt ning sega jogurtiga. Maitsesta kaste laimimahla, soola ja näputäie pipraga.
  5. Samm 5
    Krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga ongi valmis - maitse ja naudi!
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.

  • Mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega

    Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega suurepärane valik. See roog ühendab aeglaselt hautatud sealiha rikkaliku maitse maisi magusa, mahlase maitsega, mis annab roale veidi värskust. Tšilli oad lisavad takodele peene pikantse noodi, ​​mis rikastab maitset ja lisab ka tekstuuri. Iga suutäis pakub maitsemeelele maitsete ainulaadset harmooniat, mis otsekui kannab su silmapilkselt päikeselisse Mehhikosse.

  • Taimetoidu nachod punaste ubade ja maisiga

    Kui tahaks kerget ja maitsvat suupistet, mida võiks suurepäraselt jagada sõprade või perega, siis on punaste ubade ja maisiga nachod ideaalne valik, sest sobib ka taimetoitlastele. Selles roas on ühendatud krõmpsuvad nachod ning toitvad punased oad ja magus mais, luues koos meeldiva maitsekontrasti, mis loodetavasti kedagi ükskõikseks ei jäta. Iga suutäis rõhutab rikkalikke ja pikantseid lisandeid, mis sobivad ideaalselt soolase ja maheda kastmega. See on suurepärane suupiste õhtuseks koosviibimiseks, filmiõhtuks või lihtsalt mõnusaks lõõgastumiseks kodus. See punaste ubade ja maisiga taimetoidu nacho suupiste rõõmustab mitte ainult sinu maitsemeeli, vaid ka üllatab oma toiteväärtusega. Nii et kutsume seda proovima!