1. >Retseptid
  2. >Indiapärane kanakarri

Indiapärane kanakarri

Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral kutsume sind hullupööra maitsva kanakarriga Indiasse.
Kerge
4 inimest
20 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i spargelube

1 peotäis sibulat

2 kollast paprikat

500 g kanarinda

2 spl päevalilleõli

200 ml aedviljapuljongit

250 ml rõõska koort

1–2 spl tärklist

1 spl karrimaitseainet

Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i spargelube

1 peotäis sibulat

2 kollast paprikat

500 g kanarinda

2 spl päevalilleõli

200 ml aedviljapuljongit

250 ml rõõska koort

1–2 spl tärklist

1 spl karrimaitseainet

Soola ja pipart
  1. Samm 1
    Pese, kuivata ja lõika sibul tükkideks.
  2. Samm 2
    Pese ja puhasta paprika ning lõika kuubikuteks.
  3. Samm 3
    Lõika kanarind kuubikuteks ja prae pannil küpseks. Puista peale maitseained.
  4. Samm 4
    Lisa kanale paprika, roheline sibul, puljong ja koor ning lase keema tõusta. Kui läheb keema, pane kaas peale ja hauta 10 minutit. Hiljem lisa tärklis.
  5. Samm 5
    Nõruta spargeload ja lisa kastmele. Lase lühidalt haududa.
  6. Samm 6
    Maitsesta karrimaitseaine, soola ja pipraga. Kaunista sibulapealsetega.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Hautis

    Kiire ja tervislik õhtusöök sinu kohtumiseks sõpradega või romantiliseks õhtuks lähedase inimesega. Sobib kõikjale, meeldib kõigile!

  • Itaaliapärane bruschetta-suupiste

    Bonduelle'i toidureisid kutsuvad rändama Itaaliasse. Suupiste, mis üllatab kõiki.

  • Roheline salat mozzarella'ga

    Kolme rohelise köögivilja ja mozzarella'ga salat sobib suurepäraselt sinu vitamiinivarude täiendusek...