Rohelised spargeload parmesaniga
Praetud spargeload! Täiesti lihtsad, hullupööra maitsvad ja eriliselt krõmpsud. Kerge valmistada.
Kerge
4 inimest
25 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
500 g külmutatud rohelisi Bonduelle'i spargelube
5 spl riivitud parmesani
2 spl oliiviõli
Soola ja pipart
KASTME JAOKS:
4 spl Kreeka jogurtit
1 spl pestokastet
5 spl riivitud parmesani
2 spl oliiviõli
Soola ja pipart
KASTME JAOKS:
4 spl Kreeka jogurtit
1 spl pestokastet
Koostisained 4 portsjoni jaoks
500 g külmutatud rohelisi Bonduelle'i spargelube
5 spl riivitud parmesani
2 spl oliiviõli
Soola ja pipart
KASTME JAOKS:
4 spl Kreeka jogurtit
1 spl pestokastet
5 spl riivitud parmesani
2 spl oliiviõli
Soola ja pipart
KASTME JAOKS:
4 spl Kreeka jogurtit
1 spl pestokastet
- Samm 1Kuumuta ahi 200 °C-ni. Keeda spargelube 3 minutit soolases vees. Väldi ülekeetmist – need peavad jääma krõmpsud. Seejärel nõruta.
- Samm 2Sega kokku parmesan ja oliiviõli.
- Samm 3Sega spargeload kokku juustu ja oliiviõliga. Laota need küpsetuspaberile.
- Samm 4Kata küpsetuspaberiga ja küpseta 10 minutit.
- Samm 5Sega kokku pestokaste ja Kreeka jogurt.
- Samm 6Kui spargeload on valmis, serveeri neid kastmega.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Hautis
Kiire ja tervislik õhtusöök sinu kohtumiseks sõpradega või romantiliseks õhtuks lähedase inimesega. Sobib kõikjale, meeldib kõigile!
Indiapärane kanakarri
Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral kutsume sind hullupööra maitsva kanakarriga Indiasse.
Roheline salat mozzarella'ga
Kolme rohelise köögivilja ja mozzarella'ga salat sobib suurepäraselt sinu vitamiinivarude täienduseks! Kiiresti valmiv ja üle mõistuse maitsev!
Avasta lisaks ...