Klassikaline burrito kana, maisi ja ubadega
Kui soovid rooga, mis ühendab endas traditsioonid ja erinevate maitsete külluse, siis võib klassikaline kana, maisi ja ubadega burrito olla ideaalne valik. See retsept toob mehhiko köögi autentsed maitsed otse sinu taldrikule, ühendades mahlase, aroomika kanaliha magusa maisi ja toitvate ubadega. Iga suutäis toob esile vürtside ja koostisosade rikkaliku kombinatsiooni, mis sobib ideaalselt pehmesse tortillasse. See klassikaline kana, maisi ja ubadega burrito on ülimalt maitsev ja universaalne – sobib ideaalselt nii kiireks lõunasöögiks kui ka toekaks õhtusöögiks sõprade või perega. Proovi meie retsepti ja naudi klassikalist maitset, mis kunagi pettumust ei valmista!
Kerge
2 inimest
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
2 tortillat,
60 g konservmaisi Bonduelle,
60 g konserveeritud valgeid ube tomatikastmes Bonduelle,
40 g konserveeritud punaseid ube Bonduelle BBQ-kastmes,
80 g riisi,
100 g kanasinki,
80 g cheddari juustu,
50 g tomatisalsat,
50 g guacamolet,
õli.
60 g konservmaisi Bonduelle,
60 g konserveeritud valgeid ube tomatikastmes Bonduelle,
40 g konserveeritud punaseid ube Bonduelle BBQ-kastmes,
80 g riisi,
100 g kanasinki,
80 g cheddari juustu,
50 g tomatisalsat,
50 g guacamolet,
õli.
Koostisained 2 portsjoni jaoks
2 tortillat,
60 g konservmaisi Bonduelle,
60 g konserveeritud valgeid ube tomatikastmes Bonduelle,
40 g konserveeritud punaseid ube Bonduelle BBQ-kastmes,
80 g riisi,
100 g kanasinki,
80 g cheddari juustu,
50 g tomatisalsat,
50 g guacamolet,
õli.
60 g konservmaisi Bonduelle,
60 g konserveeritud valgeid ube tomatikastmes Bonduelle,
40 g konserveeritud punaseid ube Bonduelle BBQ-kastmes,
80 g riisi,
100 g kanasinki,
80 g cheddari juustu,
50 g tomatisalsat,
50 g guacamolet,
õli.
- Samm 1Keeda riis.
- Samm 2Maitsesta kanasink oma lemmikvürtsidega, piserda üle õliga ja küpseta 180 oC ahjus 15 minutit. Küpsetatud kana lõika ribadeks.
- Samm 3Aseta tortilla keskele riisi, kana, riivitud cheddari juustu, maisi, valgeid ja punaseid ube, tomatisalsat ja guacamolet.
- Samm 4Rulli keeramine: pane tortilla alumine serv tihedalt täidise peale, siis keera peale külgmised servad ja keera burrito tihedaks rulliks.
- Samm 5Kuumuta burritot kuumal pannil 3–5 minutit ringi keerates, kuni tortilla on kergelt pruunistunud.
- Samm 6Klassikaline burrito kana, maisi ja ubadega ongi valmis. Maitse ja naudi iga suutäit!
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Vürtsikas supp
Väga maitsev ja saab kiiresti valmis! Sobib imehästi õhtusöögiks sõpradega või romantiliseks õhtuks kallimaga.
Taimetoidutortiljad
Tortiljad on maailmas kiiresti populaarsust koguv toit. Sel korral soovitame proovida taimetoidutortiljasid, mis sobivad kõigile!
Tšillihautis
Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja maisiga. Kas suudad paremini?
Avasta lisaks ...