Vürtsikas supp
Väga maitsev ja saab kiiresti valmis! Sobib imehästi õhtusöögiks sõpradega või romantiliseks õhtuks kallimaga.
Kerge
2 inimest
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 sibul
2 purki Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga
400 g hakkliha
4 spl õli
1 purk (umbes 850 ml) purustatud tomateid
400 ml tomatimahla
1 pudel (umbes 250 ml) tšillikastet
400 ml köögiviljapuljongit
Soola ja pipart
Paprikamaitseainet
150 g rõõska koort
2 purki Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga
400 g hakkliha
4 spl õli
1 purk (umbes 850 ml) purustatud tomateid
400 ml tomatimahla
1 pudel (umbes 250 ml) tšillikastet
400 ml köögiviljapuljongit
Soola ja pipart
Paprikamaitseainet
150 g rõõska koort
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 sibul
2 purki Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga
400 g hakkliha
4 spl õli
1 purk (umbes 850 ml) purustatud tomateid
400 ml tomatimahla
1 pudel (umbes 250 ml) tšillikastet
400 ml köögiviljapuljongit
Soola ja pipart
Paprikamaitseainet
150 g rõõska koort
2 purki Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga
400 g hakkliha
4 spl õli
1 purk (umbes 850 ml) purustatud tomateid
400 ml tomatimahla
1 pudel (umbes 250 ml) tšillikastet
400 ml köögiviljapuljongit
Soola ja pipart
Paprikamaitseainet
150 g rõõska koort
- Samm 1Koori sibul ja lõika kuubikuteks.
- Samm 2Nõruta Bonduelle'i mais, herned ja punane paprika.
- Samm 3Prae hakkliha koos sibulaga.
- Samm 4Lisa tomat, tomatimahl, aedviljapuljong ja tšillikaste ning hauta kaane all 15 minutit.
- Samm 5Lisa suppi Bonduelle'i mais, herned ja punane paprika ning kuumuta. Maitsesta soola, pipra ja paprikamaitseainega.
- Samm 6Lisa koor ja serveeri.
Avasta lisaks ...