Kookospiimaga kartuli ja valge oa karri
1 sibul
2 keskmist kartulit
3 küüslauguküünt
200 ml kookospiima
2 cm ingverijuurt
1 tl jahvatatud köömneid
1 tl jahvatatud koriandrit
2 tl kurkumit
1 kimp koriandrit
1 suur peotäis india pähkleid
riisi
soola
pipart
oliiviõli
1 sibul
2 keskmist kartulit
3 küüslauguküünt
200 ml kookospiima
2 cm ingverijuurt
1 tl jahvatatud köömneid
1 tl jahvatatud koriandrit
2 tl kurkumit
1 kimp koriandrit
1 suur peotäis india pähkleid
riisi
soola
pipart
oliiviõli
- Samm 1Koori kartulid ja viiluta need.
- Samm 2Kuumuta ühel pannil 2-3 spl õli ja hakka hakitud sibulat praadima. 5 minuti pärast lisa ka hakitud küüslauk, seejärel jätka praadimist, kuni see saab kuldkollase värvuse.
- Samm 3Riivi ingver ja puista peale jahvatatud vürtsid, sega 1-2 minutit.
- Samm 4Lisa kartulid, sool, pipar ja kuumuta paar minutit suurel kuumusel.
- Samm 5Lisa Bonduelle´i oad karris, vala peale kookospiim ja keeda tasasel tulel, kuni kartul pehmeneb.
- Samm 6Samal ajal hauta riis või prae india pähklid kuival pannil ja lõika siis jämedateks tükkideks.
- Samm 7Serveeri karriroog riisiga ning puista peale tükeldatud koriander ja röstitud india pähklid.
Bonduelle'i salat
Salat on kiire amps, mille saab alati hõlpsalt valmis! Sel korral pakume sulle traditsioonilist salatit, mis sobib suurepäraselt nii suvel kui ka talvel.
Krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga
Kui soovid ühtaegu midagi kerget, krõmpsuvat ja pehmet, on krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga ideaalne valik. Neil maisipannkookidel on mõnus tekstuur ja mitmekihiline maitse, mis sobib hästi kokku pehme ja värskendava Kreeka jogurtiga. See on kerge, kuid samas kõhtutäitev roog, mis sobib nii hommiku-, lõuna- kui õhtusöögiks. Krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga on krõmpsuva ja kreemja tekstuuri harmoonia, mis rõõmustab sinu maitsemeeli.
Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (carnitas)
Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmiselt pehme ja aromaatne. Saagu see retsept sinu selle suve (ja mitte ainult) eelistuseks, mis toob mitte ainult maitsvaid hetki, vaid ka unustamatuid mälestusi.