Lillkapsakuskuss maisiga
Kerge
4 inimest
15 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle'i külmutatud lillkapsast
2 spl oliiviõli
1/2 tl karrimaitseainet
1/2 tl vürtsköömneid
360 g kirsstomateid
300 g Bonduelle'i maisi
15 g münti
200 g fetajuustu
Oliive
2 spl oliiviõli
1/2 tl karrimaitseainet
1/2 tl vürtsköömneid
360 g kirsstomateid
300 g Bonduelle'i maisi
15 g münti
200 g fetajuustu
Oliive
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle'i külmutatud lillkapsast
2 spl oliiviõli
1/2 tl karrimaitseainet
1/2 tl vürtsköömneid
360 g kirsstomateid
300 g Bonduelle'i maisi
15 g münti
200 g fetajuustu
Oliive
2 spl oliiviõli
1/2 tl karrimaitseainet
1/2 tl vürtsköömneid
360 g kirsstomateid
300 g Bonduelle'i maisi
15 g münti
200 g fetajuustu
Oliive
- Samm 1Keeda lillkapsast umbes 3 minutit. Seejärel nõruta ja lõika väga väikesteks tükkideks.
- Samm 2Sega lillkapsas oliiviõli, karrimaitseaine, vürtsköömnete, pipra ja soolaga.
- Samm 3Peenesta münt ning tükelda fetajuust ja tomat.
- Samm 4Sega kokku fetajuust, tomat, münt, mais, oliivid ja lillkapsas.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Itaaliapärane bruschetta-suupiste
Bonduelle'i toidureisid kutsuvad rändama Itaaliasse. Suupiste, mis üllatab kõiki.
Maisikoogikesed tzatziki-kastmega
Krõmpsuvad ja tervislikud maisikoogikesed tzatziki-kastmega on võrratu amps päeva toredaks alguseks või külaliste kostitamiseks.
Mehhikopärane maisisalat
Kiiresti valmiv ja üle mõistuse maitsev salat viib sind Mehhikosse! Usalda meid ja sa ei pettu.
Avasta lisaks ...