Lillkapsariisi täidisega Portobello seened
Keskmine
4 inimest
10 minutit
25 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle‘i lillkapsariisi, 400 g
4 suuremat või 6 väikest Portobello seent
Parma juustu
Kirsstomateid
Kaunistuseks basiilikut
Oliiviõli
Soola, pipart
Toiming 1
Kuumutage ahi 180 kraadini
4 suuremat või 6 väikest Portobello seent
Parma juustu
Kirsstomateid
Kaunistuseks basiilikut
Oliiviõli
Soola, pipart
Toiming 1
Kuumutage ahi 180 kraadini
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle‘i lillkapsariisi, 400 g
4 suuremat või 6 väikest Portobello seent
Parma juustu
Kirsstomateid
Kaunistuseks basiilikut
Oliiviõli
Soola, pipart
Toiming 1
Kuumutage ahi 180 kraadini
4 suuremat või 6 väikest Portobello seent
Parma juustu
Kirsstomateid
Kaunistuseks basiilikut
Oliiviõli
Soola, pipart
Toiming 1
Kuumutage ahi 180 kraadini
- Samm 1Peske Portobello seened, eemaldage varred ja kaapige lusikaga pruunid kestad välja. Määrige seenekübara siseküljele veidi oliiviõli, puistake neile soola.
- Samm 2Katke ahjuplaat küpsetuspaberiga ja asetage sellele Portobello seened. Küpsetage umbes 15-20 minutit.
- Samm 3Kuumutage pannil oliiviõli ja lisage Bonduelle‘i lillkapsariis. Maitsestage soola ja pipraga, praadige umbes 7 minutit.
- Samm 4Täitke küpsetatud seenekübarad lillkapsariisi ja tükeldatud kirsstomatiga. Puistake Parma juustuga üle ja küpsetage veel paar minutit, kuni juust pruunistub. Kaunistage basiiliku lehtedega. Head isu!
Avasta lisaks ...