Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega
200 g konserveeritud tükeldatud tomateid,
100 g konservmaisi Bonduelle,
100 g konserveeritud karrikastmes valgeid ube Bonduelle,
100 g cheddari juustu,
12 g küüslauku,
10 g jahvatatud paprikat,
10 g suhkrut,
10 g kuivatatud punet,
80 g rõõska koort,
200 g makarone,
soola, jahvatatud musta pipart,
tšilli pipart,
sibulapealseid.
200 g konserveeritud tükeldatud tomateid,
100 g konservmaisi Bonduelle,
100 g konserveeritud karrikastmes valgeid ube Bonduelle,
100 g cheddari juustu,
12 g küüslauku,
10 g jahvatatud paprikat,
10 g suhkrut,
10 g kuivatatud punet,
80 g rõõska koort,
200 g makarone,
soola, jahvatatud musta pipart,
tšilli pipart,
sibulapealseid.
- Samm 1Prae pannil veisehakkliha. Riivi hulka küüslauk, lisa maitseained ja prae veel 2-3 minutit. Lisa pannile karrikastmes oad, mais, tomatid, sool, pipar ja suhkur. Kuumuta keskmisel kuumusel 10-12 minutit. Seejärel sega kastmesse rõõsk koor.
- Samm 2Maitsesta vesi piisava koguse soolaga ja keeda soovitud kujuga makaronid al dente (vt pakendilt).
- Samm 3Sega keedetud makaronid valmistatud kastmega. Puista peale riivitud cheddari juust, kuumuta rooga pannil kaane all veel 2-3 minutit, kuni juust on sulanud.
- Samm 4Kaunista tšilli pipra ja sibulapealsetega.
- Samm 5Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega ongi valmis – head isu!
Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega
Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.
Mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega
Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega suurepärane valik. See roog ühendab aeglaselt hautatud sealiha rikkaliku maitse maisi magusa, mahlase maitsega, mis annab roale veidi värskust. Tšilli oad lisavad takodele peene pikantse noodi, mis rikastab maitset ja lisab ka tekstuuri. Iga suutäis pakub maitsemeelele maitsete ainulaadset harmooniat, mis otsekui kannab su silmapilkselt päikeselisse Mehhikosse.
Taimetoidu nachod punaste ubade ja maisiga
Kui tahaks kerget ja maitsvat suupistet, mida võiks suurepäraselt jagada sõprade või perega, siis on punaste ubade ja maisiga nachod ideaalne valik, sest sobib ka taimetoitlastele. Selles roas on ühendatud krõmpsuvad nachod ning toitvad punased oad ja magus mais, luues koos meeldiva maitsekontrasti, mis loodetavasti kedagi ükskõikseks ei jäta. Iga suutäis rõhutab rikkalikke ja pikantseid lisandeid, mis sobivad ideaalselt soolase ja maheda kastmega. See on suurepärane suupiste õhtuseks koosviibimiseks, filmiõhtuks või lihtsalt mõnusaks lõõgastumiseks kodus. See punaste ubade ja maisiga taimetoidu nacho suupiste rõõmustab mitte ainult sinu maitsemeeli, vaid ka üllatab oma toiteväärtusega. Nii et kutsume seda proovima!