1. >Retseptid
  2. >Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega

Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega

Kas soovid hommikusööki, mis on toitev ja täis väljendusrikkaid maitseid? Siis tasub proovida karrikastmes ubadega Mehhiko munarooga. Selles retseptis on traditsioonilisele munaroale lisatud aromaatses karrikastmes ube, mis annab toidule erilise vürtsikuse ja soojuse. Iga suutäis õhkab vürtside rikkalikku harmooniat, kus ühinevad Mehhiko ja Aasia köögi maitsed, et luua uus ja põnev hommikusöögikogemus. See Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega on suurepärane võimalus alustada päeva hea energia ja rõõmsa tujuga, kui soovid midagi ebatavalist, kuid samas hubast ja soojendavat. See on väljendusrikas roog, mis avaldab kindlasti muljet nii sulle kui sinu lähedastele.
Kerge
2 inimest
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
100 g konserveeritud karrikastmes valgeid ube Bonduelle,

60 g sibulat,

10 g küüslauku,

10 g tšilli pipart,

60 g punast paprikat,

150 g peenestatud konservtomatit,

2 muna.

soola, jahvatatud musta pipart,

õli,

koriandrit,

sibulapealseid.
Koostisained 2 portsjoni jaoks
100 g konserveeritud karrikastmes valgeid ube Bonduelle,

60 g sibulat,

10 g küüslauku,

10 g tšilli pipart,

60 g punast paprikat,

150 g peenestatud konservtomatit,

2 muna.

soola, jahvatatud musta pipart,

õli,

koriandrit,

sibulapealseid.
  1. Samm 1
    Haki sibul ja küüslauk, prae kuumutatud õlis 2 minutit kuldseks. Tükelda tšilli pipar ja paprika ning pane koos teiste köögiviljadega pannile. Prae veel 2-3 minutit.
  2. Samm 2
    Lisa konserveeritud karrikastmes oad ja tomatid. Puista peale soola ja pipart ning sega kõik läbi. Tee hautisesse lohud, pane neisse 2 muna ja prae veel 8-10 minutit (pannil kaane all). Kaunista koriandrilehtede ja sibulapealsetega.
  3. Samm 3
    Ja ongi kõik - võid nautida seda maitsvat ja toitvat Mehhiko munarooga karrikastmes ubadega!
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.

  • Mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega

    Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega suurepärane valik. See roog ühendab aeglaselt hautatud sealiha rikkaliku maitse maisi magusa, mahlase maitsega, mis annab roale veidi värskust. Tšilli oad lisavad takodele peene pikantse noodi, ​​mis rikastab maitset ja lisab ka tekstuuri. Iga suutäis pakub maitsemeelele maitsete ainulaadset harmooniat, mis otsekui kannab su silmapilkselt päikeselisse Mehhikosse.

  • Taimetoidu nachod punaste ubade ja maisiga

    Kui tahaks kerget ja maitsvat suupistet, mida võiks suurepäraselt jagada sõprade või perega, siis on punaste ubade ja maisiga nachod ideaalne valik, sest sobib ka taimetoitlastele. Selles roas on ühendatud krõmpsuvad nachod ning toitvad punased oad ja magus mais, luues koos meeldiva maitsekontrasti, mis loodetavasti kedagi ükskõikseks ei jäta. Iga suutäis rõhutab rikkalikke ja pikantseid lisandeid, mis sobivad ideaalselt soolase ja maheda kastmega. See on suurepärane suupiste õhtuseks koosviibimiseks, filmiõhtuks või lihtsalt mõnusaks lõõgastumiseks kodus. See punaste ubade ja maisiga taimetoidu nacho suupiste rõõmustab mitte ainult sinu maitsemeeli, vaid ka üllatab oma toiteväärtusega. Nii et kutsume seda proovima!