1. >Retseptid
  2. >Oad karrikastme ja chorizo ​​vorstiga

Oad karrikastme ja chorizo ​​vorstiga

Kui otsid sooja suupistet, mis ergutab maitsemeeli ja on peo väärikaks aktsendiks, siis on karrikastmes oad ja chorizo vorst just see, mida vajad. See roog ühendab chorizo vorsti rikkaliku suitsuse maitse ja aromaatses karrikastmes mahedalt pikantsed oad. See on soe ja intensiivse maitsega suupiste, mis sobib ideaalselt krõbedate maisi nachodega, pakkudes igas ampsus maitsete ja tekstuuride meeldivat kontrasti. Oad karrikastme ja chorizo ​​vorstiga soojendavad sind mitte ainult külmal õhtul, vaid see roog võib muutuda asendamatuks kaaslaseks sõprade või pere koosviibimistel, sest lausa kutsub seda teistega jagama ja üheskoos nautima.
Kerge
2 inimest
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
200 g konserveeritud karrikastmes valgeid ube Bonduelle,

80 g sibulaid,

10 g küüslauku,

15 g tšilli pipart,

150 g chorizo ​​vorsti,

15 g basiilikut.

soola, jahvatatud musta pipart,

õli.
Koostisained 2 portsjoni jaoks
200 g konserveeritud karrikastmes valgeid ube Bonduelle,

80 g sibulaid,

10 g küüslauku,

15 g tšilli pipart,

150 g chorizo ​​vorsti,

15 g basiilikut.

soola, jahvatatud musta pipart,

õli.
  1. Samm 1
    Lõika sibul kuubikuteks, haki küüslauk ja terav pipar peeneks. Pane koos chorizo vorstiga pannile ja prae õige väheses õlis madalal kuumusel 6-9 minutit.
  2. Samm 2
    Lisa konserveeritud oad, sool, pipar ja prae 10-12 minutit. Serveeri hautatud ube koos chorizo vorstiga, peale puista värskeid basiilikulehti.
  3. Samm 3
    Naudi maisi nacho-krõpsudega.
  4. Samm 4
    Usume, et need karrikastme ja chorizo vorstiga oad võluvad sinu maitsemeeli ja muutuvad lemmikuks, mida soovid ikka ja jälle teha.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.

  • Mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega

    Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega suurepärane valik. See roog ühendab aeglaselt hautatud sealiha rikkaliku maitse maisi magusa, mahlase maitsega, mis annab roale veidi värskust. Tšilli oad lisavad takodele peene pikantse noodi, ​​mis rikastab maitset ja lisab ka tekstuuri. Iga suutäis pakub maitsemeelele maitsete ainulaadset harmooniat, mis otsekui kannab su silmapilkselt päikeselisse Mehhikosse.

  • Taimetoidu nachod punaste ubade ja maisiga

    Kui tahaks kerget ja maitsvat suupistet, mida võiks suurepäraselt jagada sõprade või perega, siis on punaste ubade ja maisiga nachod ideaalne valik, sest sobib ka taimetoitlastele. Selles roas on ühendatud krõmpsuvad nachod ning toitvad punased oad ja magus mais, luues koos meeldiva maitsekontrasti, mis loodetavasti kedagi ükskõikseks ei jäta. Iga suutäis rõhutab rikkalikke ja pikantseid lisandeid, mis sobivad ideaalselt soolase ja maheda kastmega. See on suurepärane suupiste õhtuseks koosviibimiseks, filmiõhtuks või lihtsalt mõnusaks lõõgastumiseks kodus. See punaste ubade ja maisiga taimetoidu nacho suupiste rõõmustab mitte ainult sinu maitsemeeli, vaid ka üllatab oma toiteväärtusega. Nii et kutsume seda proovima!