1. >Retseptid
  2. >Oasalat

Oasalat

Kerge
10 minutit
Koostisained
Koostisained
1 portsjoni jaoks
1 purgitäis valgeid Bonduelle ube

1 purgitäis punaseid Bonduelle ube

300 g Bonduelle külmutatud rohelisi ube

150 g mitmevärvilisi kirsstomateid

1 väike punane sibul või 1 valge sibul

basiilikulehti

½ küüslauguküünt

2 supilusikat oliiviõli

1 supilusikas veiniäädikat

1 supilusikas sinepit

soola, pipart
Koostisained 1 portsjoni jaoks
1 purgitäis valgeid Bonduelle ube

1 purgitäis punaseid Bonduelle ube

300 g Bonduelle külmutatud rohelisi ube

150 g mitmevärvilisi kirsstomateid

1 väike punane sibul või 1 valge sibul

basiilikulehti

½ küüslauguküünt

2 supilusikat oliiviõli

1 supilusikas veiniäädikat

1 supilusikas sinepit

soola, pipart
  1. Samm 1
    Auruta rohelised oad soolases keevas vees vastavalt sellele, kuidas pakil märgitud. Nõruta ja jahuta külmas vees.
  2. Samm 2
    Pese kirsstomatid ja lõika pooleks. Tükelda basiilik, sibul ja küüslauk. Suures kausis sega kokku sibul, küüslauk, sinep, äädikas, sool ja pipar. Kõige viimasena lisa basiilik.
  3. Samm 3
    Ava oakonservid, vajadusel nõruta. Lisa punased ja valged oad kaussi. Seejärel lisa külmad rohelised oad ning kirsstomatid, sega need ühtlaselt läbi. Vajadusel lisa veel soola ja pipart.
  4. Samm 4
    Serveeri kohe või pane külmkappi.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Oasupp

    Avastage Bonduelle‘i konservoasuppi süües uusi maitseid. Kiirelt valmiv ja maitsev supp sobib suurepäraselt lõunaks kas suurema seltskonna puhul või õdusaks õhtusöögiks pereringis. Kuigi oasupp on enamasti taimetoit, saab sellest hea kõhtutäie – valged oad on valgurikkad ja seetõttu sobivad need suurepäraselt lihatoitude asemele. Niisiis, mille poolest on see köögivili kasulik ja kuidas kiiresti maitsvat suppi valmistada?

  • Falafelid jogurtikastmega
  • Kikerhernepallid

    Väga kergesti ja kiiresti valmivad kikerhernepallid sobivad suupisteks või koguni jõululaua üheks ro...