Video vaatamiseks tuleb nõustuda YouTube'i küpsistega.
Oasalat
Kerge
10 minutit
Koostisained
1 portsjoni jaoks
1 purgitäis valgeid Bonduelle ube
1 purgitäis punaseid Bonduelle ube
300 g Bonduelle külmutatud rohelisi ube
150 g mitmevärvilisi kirsstomateid
1 väike punane sibul või 1 valge sibul
basiilikulehti
½ küüslauguküünt
2 supilusikat oliiviõli
1 supilusikas veiniäädikat
1 supilusikas sinepit
soola, pipart
Koostisained 1 portsjoni jaoks
1 purgitäis valgeid Bonduelle ube
1 purgitäis punaseid Bonduelle ube
300 g Bonduelle külmutatud rohelisi ube
150 g mitmevärvilisi kirsstomateid
1 väike punane sibul või 1 valge sibul
basiilikulehti
½ küüslauguküünt
2 supilusikat oliiviõli
1 supilusikas veiniäädikat
1 supilusikas sinepit
soola, pipart
Retsept, milles kasutatakse valmistamisel
Aurutatud "Vapeur" valged oad
Samm 1
Auruta rohelised oad soolases keevas vees vastavalt sellele, kuidas pakil märgitud. Nõruta ja jahuta külmas vees.
Samm 2
Pese kirsstomatid ja lõika pooleks. Tükelda basiilik, sibul ja küüslauk. Suures kausis sega kokku sibul, küüslauk, sinep, äädikas, sool ja pipar. Kõige viimasena lisa basiilik.
Samm 3
Ava oakonservid, vajadusel nõruta. Lisa punased ja valged oad kaussi. Seejärel lisa külmad rohelised oad ning kirsstomatid, sega need ühtlaselt läbi. Vajadusel lisa veel soola ja pipart.
Samm 4
Serveeri kohe või pane külmkappi.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend▶
Taimetoidutortiljad
Tortiljad on maailmas kiiresti populaarsust koguv toit. Sel korral soovitame proovida taimetoidutortiljasid, mis sobivad kõigile!
Riisisalat
Lihtsasti valmiv ja üle mõistuse maitsev! Usalda Bonduelle'i ja sa üllatud.
Roheline salat mozzarella'ga
Kolme rohelise köögivilja ja mozzarella'ga salat sobib suurepäraselt sinu vitamiinivarude täiendusek...