1. >Retseptid
  2. >Oasalat

Oasalat

Kerge
10 minutit
Koostisained
1 portsjoni jaoks
1 purgitäis valgeid Bonduelle ube

1 purgitäis punaseid Bonduelle ube

300 g Bonduelle külmutatud rohelisi ube

150 g mitmevärvilisi kirsstomateid

1 väike punane sibul või 1 valge sibul

basiilikulehti

½ küüslauguküünt

2 supilusikat oliiviõli

1 supilusikas veiniäädikat

1 supilusikas sinepit

soola, pipart
Koostisained 1 portsjoni jaoks
1 purgitäis valgeid Bonduelle ube

1 purgitäis punaseid Bonduelle ube

300 g Bonduelle külmutatud rohelisi ube

150 g mitmevärvilisi kirsstomateid

1 väike punane sibul või 1 valge sibul

basiilikulehti

½ küüslauguküünt

2 supilusikat oliiviõli

1 supilusikas veiniäädikat

1 supilusikas sinepit

soola, pipart
    Retsept, milles kasutatakse valmistamisel
  • Aurutatud "Vapeur" valged oad
  1. Samm 1
    Auruta rohelised oad soolases keevas vees vastavalt sellele, kuidas pakil märgitud. Nõruta ja jahuta külmas vees.
  2. Samm 2
    Pese kirsstomatid ja lõika pooleks. Tükelda basiilik, sibul ja küüslauk. Suures kausis sega kokku sibul, küüslauk, sinep, äädikas, sool ja pipar. Kõige viimasena lisa basiilik.
  3. Samm 3
    Ava oakonservid, vajadusel nõruta. Lisa punased ja valged oad kaussi. Seejärel lisa külmad rohelised oad ning kirsstomatid, sega need ühtlaselt läbi. Vajadusel lisa veel soola ja pipart.
  4. Samm 4
    Serveeri kohe või pane külmkappi.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Taimetoidutortiljad

    Tortiljad on maailmas kiiresti populaarsust koguv toit. Sel korral soovitame proovida taimetoidutortiljasid, mis sobivad kõigile!

  • Riisisalat

    Lihtsasti valmiv ja üle mõistuse maitsev! Usalda Bonduelle'i ja sa üllatud.

  • Roheline salat mozzarella'ga

    Kolme rohelise köögivilja ja mozzarella'ga salat sobib suurepäraselt sinu vitamiinivarude täiendusek...