Punase oa brownie
Meie punase oa brownie ehk šokolaadikook on iga maiasmoka unistus! Vähem suhkrut ja ei mingit jahu! Kas saaks olla veel parem?
Kerge
4 inimest
40 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i punaseid ube
150 g tumedat šokolaadi
50 g pruuni suhkrut
50 ml meelepärast piima
2 muna
1 peotäis meelepäraseid pähkleid
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanilliekstrakti
Võid
150 g tumedat šokolaadi
50 g pruuni suhkrut
50 ml meelepärast piima
2 muna
1 peotäis meelepäraseid pähkleid
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanilliekstrakti
Võid
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i punaseid ube
150 g tumedat šokolaadi
50 g pruuni suhkrut
50 ml meelepärast piima
2 muna
1 peotäis meelepäraseid pähkleid
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanilliekstrakti
Võid
150 g tumedat šokolaadi
50 g pruuni suhkrut
50 ml meelepärast piima
2 muna
1 peotäis meelepäraseid pähkleid
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanilliekstrakti
Võid
- Samm 1Kuumuta ahi 180 °C-ni. Nõruta punased oad. Sulata tume šokolaad veevannil.
- Samm 2Mikserda kokku oad ja piim. Lisa munad, sulatatud šokolaad, suhkur, vanilliekstrakt ja küpsetuspulber.
- Samm 3Purusta pähklid suurteks tükkideks ja sega ettevaatlikult tainasse.
- Samm 4Määri küpsetusvorm võiga ja pane sinna tehtud segu. Küpseta ahjus umbes 25 minutit.
- Samm 5Lase jahtuda ja lõika tükkideks.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Tšillihautis
Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja maisiga. Kas suudad paremini?
Traditsiooniline tšillihautis
Küllap oleme kõik nõus, et vahel ei ole himu pottide-pannidega jännata. Kiiresti õhtu- või lõunasöögiks – proovi traditsioonilist tšillihautist Bonduelle'i ubadega tšillikastmes. Valmistamiseks kulub vaid 20 minutit.
Taimetoidutortiljad
Tortiljad on maailmas kiiresti populaarsust koguv toit. Sel korral soovitame proovida taimetoidutortiljasid, mis sobivad kõigile!
Avasta lisaks ...






.webp)




.webp)




