Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega
40 g konservmaisi Bonduelle,
40 g konserveeritud punaseid ube tšillikastmes Bonduelle,
20 g konserveeritud valgeid ube Bonduelle Vapeur,
50 g ananassi,
50 g tomatisalsat,
Kaunistuseks:
sibulapealseid,
koriandrit,
rediseid,
Kastmeks:
60 g Kreeka jogurtit,
20 g piparmünti,
10 g laimimahla.
Krevettide jaoks:
6 krevetti,
maitse järgi laimimahla ja –koort,
soola, jahvatatud musta pipart,
pisut õli.
40 g konservmaisi Bonduelle,
40 g konserveeritud punaseid ube tšillikastmes Bonduelle,
20 g konserveeritud valgeid ube Bonduelle Vapeur,
50 g ananassi,
50 g tomatisalsat,
Kaunistuseks:
sibulapealseid,
koriandrit,
rediseid,
Kastmeks:
60 g Kreeka jogurtit,
20 g piparmünti,
10 g laimimahla.
Krevettide jaoks:
6 krevetti,
maitse järgi laimimahla ja –koort,
soola, jahvatatud musta pipart,
pisut õli.
- Samm 1Pane krevetid laimimahla ja –koorega marineerima, lisa sool, pipar ja veidi õli. Prae kuumal pannil 2-3 minutit mõlemalt poolt.
- Samm 2Sega Kreeka jogurt hakitud piparmündi ja laimimahlaga.
- Samm 3Kuumuta tortillasid pannil tilgakese õliga kummaltki poolt umbes 30 sekundit.
- Samm 4Seejärel pane soojendatud tortilladele krevetid, kuubikuteks lõigatud ananass, tomatisalsa, konservmais, tšillikastmes punased oad ja valged oad. Kalla peale jogurti-mündikaste. Kaunista sibulapealsete, koriandri ja redistega. Eksootilised takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega ongi valmis - maitsev!
Mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega
Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega suurepärane valik. See roog ühendab aeglaselt hautatud sealiha rikkaliku maitse maisi magusa, mahlase maitsega, mis annab roale veidi värskust. Tšilli oad lisavad takodele peene pikantse noodi, mis rikastab maitset ja lisab ka tekstuuri. Iga suutäis pakub maitsemeelele maitsete ainulaadset harmooniat, mis otsekui kannab su silmapilkselt päikeselisse Mehhikosse.
Taimetoidu nachod punaste ubade ja maisiga
Kui tahaks kerget ja maitsvat suupistet, mida võiks suurepäraselt jagada sõprade või perega, siis on punaste ubade ja maisiga nachod ideaalne valik, sest sobib ka taimetoitlastele. Selles roas on ühendatud krõmpsuvad nachod ning toitvad punased oad ja magus mais, luues koos meeldiva maitsekontrasti, mis loodetavasti kedagi ükskõikseks ei jäta. Iga suutäis rõhutab rikkalikke ja pikantseid lisandeid, mis sobivad ideaalselt soolase ja maheda kastmega. See on suurepärane suupiste õhtuseks koosviibimiseks, filmiõhtuks või lihtsalt mõnusaks lõõgastumiseks kodus. See punaste ubade ja maisiga taimetoidu nacho suupiste rõõmustab mitte ainult sinu maitsemeeli, vaid ka üllatab oma toiteväärtusega. Nii et kutsume seda proovima!
Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega
Kas soovid hommikusööki, mis on toitev ja täis väljendusrikkaid maitseid? Siis tasub proovida karrikastmes ubadega Mehhiko munarooga. Selles retseptis on traditsioonilisele munaroale lisatud aromaatses karrikastmes ube, mis annab toidule erilise vürtsikuse ja soojuse. Iga suutäis õhkab vürtside rikkalikku harmooniat, kus ühinevad Mehhiko ja Aasia köögi maitsed, et luua uus ja põnev hommikusöögikogemus. See Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega on suurepärane võimalus alustada päeva hea energia ja rõõmsa tujuga, kui soovid midagi ebatavalist, kuid samas hubast ja soojendavat. See on väljendusrikas roog, mis avaldab kindlasti muljet nii sulle kui sinu lähedastele.