Taimetoidu lasanje karrikastmes ubade ja maisiga
200 g konservmaisi Bonduelle,
200 g konserveeritud karrikastmes valgeid ube Bonduelle,
200 g konserveeritud punaseid ube Bonduelle Vapeur,
400 g konserveeritud tükeldatud tomateid,
180 g punast paprikat,
150 g sibulaid,
20 g küüslauku,
150 g cheddari juustu,
150 g fermentjuustu,
15 g basiilikut,
10 g suhkrut,
soola, jahvatatud musta pipart,
õli,
koriandrit,
tšilli pipart.
200 g konservmaisi Bonduelle,
200 g konserveeritud karrikastmes valgeid ube Bonduelle,
200 g konserveeritud punaseid ube Bonduelle Vapeur,
400 g konserveeritud tükeldatud tomateid,
180 g punast paprikat,
150 g sibulaid,
20 g küüslauku,
150 g cheddari juustu,
150 g fermentjuustu,
15 g basiilikut,
10 g suhkrut,
soola, jahvatatud musta pipart,
õli,
koriandrit,
tšilli pipart.
- Samm 1Lõika sibul ja pipar kuubikuteks. Prae kuumal pannil vähese õliga 4-5 minutit. Riivi hulka küüslauk ja prae veel 2-3 minutit. Lisa valged ja punased oad ning mais, sega kõik läbi.
- Samm 2Lisa konservtomatitele soola, suhkrut, basiilikut ja musta pipart ning püreesta vaimikseriga. Riivi cheddari juust ja fermentjuust.
- Samm 3Lasanje ladumine: määri ahjuvormi põhjale paar lusikatäit purustatud konservtomateid, aseta lasanjeplaadid nii, et need kataks vormi ühe kihina. Vajadusel ära karda lasanjeplaate lõigata nii, et need kataks kenasti kasutatava panni. Tõsta plaatide kihile aedvilja-oatäidist, lisa mõned lusikatäied purustatud tomateid, puista peale riivjuustu. Seejärel korda kõike uuesti. Määri lasanjeplaatide pealmisele kihile püreestatud tomatikastet, puista peale ohtralt juustu ja küpseta 180 oC ahjus 15 minutit.
- Samm 4Kaunista koriandrilehtede ja hakitud tšilli pipraga.
- Samm 5Ja ongi kõik – naudi värskelt valmistatud taimetoidu lasanjet karrikastmes ubade ja maisiga.
Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega
Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.
Mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega
Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega suurepärane valik. See roog ühendab aeglaselt hautatud sealiha rikkaliku maitse maisi magusa, mahlase maitsega, mis annab roale veidi värskust. Tšilli oad lisavad takodele peene pikantse noodi, mis rikastab maitset ja lisab ka tekstuuri. Iga suutäis pakub maitsemeelele maitsete ainulaadset harmooniat, mis otsekui kannab su silmapilkselt päikeselisse Mehhikosse.
Taimetoidu nachod punaste ubade ja maisiga
Kui tahaks kerget ja maitsvat suupistet, mida võiks suurepäraselt jagada sõprade või perega, siis on punaste ubade ja maisiga nachod ideaalne valik, sest sobib ka taimetoitlastele. Selles roas on ühendatud krõmpsuvad nachod ning toitvad punased oad ja magus mais, luues koos meeldiva maitsekontrasti, mis loodetavasti kedagi ükskõikseks ei jäta. Iga suutäis rõhutab rikkalikke ja pikantseid lisandeid, mis sobivad ideaalselt soolase ja maheda kastmega. See on suurepärane suupiste õhtuseks koosviibimiseks, filmiõhtuks või lihtsalt mõnusaks lõõgastumiseks kodus. See punaste ubade ja maisiga taimetoidu nacho suupiste rõõmustab mitte ainult sinu maitsemeeli, vaid ka üllatab oma toiteväärtusega. Nii et kutsume seda proovima!