Taimetoidutortiljad
1/2 purki Bonduelle'i punaseid ube
1 sibul
1 küüslauguküüs
1/2 punast paprikat
1 tomat
50 ml köögiviljapuljongit
1/2 tšillit
Soola ja pipart
1 spl oliiviõli
1 spl peeneks hakitud peterselli
4 tortiljat
1/2 purki Bonduelle'i punaseid ube
1 sibul
1 küüslauguküüs
1/2 punast paprikat
1 tomat
50 ml köögiviljapuljongit
1/2 tšillit
Soola ja pipart
1 spl oliiviõli
1 spl peeneks hakitud peterselli
4 tortiljat
- Samm 1Nõruta mais ja oad.
- Samm 2Koori sibul ja küüslauk ning haki peeneks.
- Samm 3Pese ja lõika paprika ning tomat kuubikuteks.
- Samm 4Pese tšillikaunad ning haki peeneks.
- Samm 5Pruunista kuumutatud pannil küüslauk ja sibul.
- Samm 6Lisa paprika. Vala peale puljong.
- Samm 7Lisa ülejäänud aedviljad ja hauta 5 minutit.
- Samm 8Keera saadud mass tortiljalehte.
Aedviljavorm
Uutmoodi vaatenurk kartulile ja aedviljale! Maitsete kirevus ja nende kokkusobivus meeldib kõigile. Usalda Bonduelle'i!
Vürtsikas supp
Väga maitsev ja saab kiiresti valmis! Sobib imehästi õhtusöögiks sõpradega või romantiliseks õhtuks kallimaga.
Mehhiko tortiljad
Tortillad - see on kogu maailmas kiiresti populaarsust koguv Mehhikost pärit toit. Tänapäeval valmistatakse tortillasid erinevatest toiduainetest ja maitsestatakse ainulaadsete vürtsidega. Kas otsite kiiresti valmistatavat ja erksa maitsega retsepti? Soovitame proovida Mehhiko tortillade lihtsalt valmistatavat versiooni. Kui soovite lihaga tortillasid, siis võite koostisosade nimekirja lisada näiteks veisehakkliha. Tortillaroad on hõrk ja maitsev idee sõpradega koos veedetud õhtuks või perekondlikuks nädalavahetuseks. Kuidas siis seda õigesti valmistuda?