Pinterest

Taipärane Red Thai karri

Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral viib köök sind Taisse, kus saad maitsta Red Thai karrit.
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i valgeid ube karrikastmes

600 g tükeldatud kanarinda

3 spl punast karripastat

500 g meelepäraseid aedvilju

3 spl õli

500 ml kookospiima

50 g India pähkleid või maapähkleid
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i valgeid ube karrikastmes

600 g tükeldatud kanarinda

3 spl punast karripastat

500 g meelepäraseid aedvilju

3 spl õli

500 ml kookospiima

50 g India pähkleid või maapähkleid
  1. Samm 1
    Lase lihal karripastas marineeruda – jäta see umbes tunniks külmkappi.
  2. Samm 2
    Pese ja tükelda aedviljad. Prae neid kergelt.
  3. Samm 3
    Siis prae kanafilee küpseks. Sega kanast järele jäänud karrikaste ja praadimisvedelik kookospiimaga. Lase keema tõusta.
  4. Samm 4
    Lisa aedvili, kanaliha ja pähklid. Lase haududa.
  5. Samm 5
    Serveeri keedetud riisiga.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Tšillihautis

    Tšillihautis

    Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja maisiga. Kas suudad paremini?

    AVASTA RETSEPT
  • Mehhiko tortiljad

    Mehhiko tortiljad

    Tortillad - see on kogu maailmas kiiresti populaarsust koguv Mehhikost pärit toit. Tänapäeval valmistatakse tortillasid erinevatest toiduainetest ja maitsestatakse ainulaadsete vürtsidega. Kas otsite kiiresti valmistatavat ja erksa maitsega retsepti? Soovitame proovida Mehhiko tortillade lihtsalt valmistatavat versiooni. Kui soovite lihaga tortillasid, siis võite koostisosade nimekirja lisada näiteks veisehakkliha. Tortillaroad on hõrk ja maitsev idee sõpradega koos veedetud õhtuks või perekondlikuks nädalavahetuseks. Kuidas siis seda õigesti valmistuda?

    AVASTA RETSEPT
  • Taimetoidutortiljad

    Taimetoidutortiljad

    Tortiljad on maailmas kiiresti populaarsust koguv toit. Sel korral soovitame proovida taimetoidutortiljasid, mis sobivad kõigile!

    AVASTA RETSEPT