Kartuli- ja hernepannkoogid
Tervislik retsept igaühele! Maitselt erakordne, lihtsalt valmistatav roog, mis meeldib enamikule. Nautige vastavastatud maitseid.
Kerge
4 inimest
30 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
600g kartulit
200g Bonduelle‘i külmutatud või konserveeritud rohelisi herneid
1 muna
6 spl valitud jahu
Praadimiseks oliiviõli
Valitud maitseaineid
Soola, pipart
200g Bonduelle‘i külmutatud või konserveeritud rohelisi herneid
1 muna
6 spl valitud jahu
Praadimiseks oliiviõli
Valitud maitseaineid
Soola, pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
600g kartulit
200g Bonduelle‘i külmutatud või konserveeritud rohelisi herneid
1 muna
6 spl valitud jahu
Praadimiseks oliiviõli
Valitud maitseaineid
Soola, pipart
200g Bonduelle‘i külmutatud või konserveeritud rohelisi herneid
1 muna
6 spl valitud jahu
Praadimiseks oliiviõli
Valitud maitseaineid
Soola, pipart
- Samm 1Koorige kartulid. Keetke neid soolaga maitsestatud vees. Kallake keeduvesi välja. Purustage hoolikalt kartulid.
- Samm 2Kui kasutate külmutatud herneid, lisage sulatamata herned kuumadele kartulitele. Kui kasutate konservherneid, siis nõrutage need ja lisage kartulitele.
- Samm 3Lisage jahu, muna, sool, pipar, maitsestage maitseainetega.
- Samm 4Vormige niiskete kätega pannkoogid.
- Samm 5Praadige pannkooke pannil kuumas oliiviõlis.
- Samm 6Soovitame pakkuda värske salatiga.
Avasta lisaks ...






.webp)





.webp)