Kartuli- ja hernepannkoogid
Tervislik retsept igaühele! Maitselt erakordne, lihtsalt valmistatav roog, mis meeldib enamikule. Nautige vastavastatud maitseid.
Kerge
4 inimest
30 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
600g kartulit
200g Bonduelle‘i külmutatud või konserveeritud rohelisi herneid
1 muna
6 spl valitud jahu
Praadimiseks oliiviõli
Valitud maitseaineid
Soola, pipart
200g Bonduelle‘i külmutatud või konserveeritud rohelisi herneid
1 muna
6 spl valitud jahu
Praadimiseks oliiviõli
Valitud maitseaineid
Soola, pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
600g kartulit
200g Bonduelle‘i külmutatud või konserveeritud rohelisi herneid
1 muna
6 spl valitud jahu
Praadimiseks oliiviõli
Valitud maitseaineid
Soola, pipart
200g Bonduelle‘i külmutatud või konserveeritud rohelisi herneid
1 muna
6 spl valitud jahu
Praadimiseks oliiviõli
Valitud maitseaineid
Soola, pipart
- Samm 1Koorige kartulid. Keetke neid soolaga maitsestatud vees. Kallake keeduvesi välja. Purustage hoolikalt kartulid.
- Samm 2Kui kasutate külmutatud herneid, lisage sulatamata herned kuumadele kartulitele. Kui kasutate konservherneid, siis nõrutage need ja lisage kartulitele.
- Samm 3Lisage jahu, muna, sool, pipar, maitsestage maitseainetega.
- Samm 4Vormige niiskete kätega pannkoogid.
- Samm 5Praadige pannkooke pannil kuumas oliiviõlis.
- Samm 6Soovitame pakkuda värske salatiga.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Riisisalat ubade, brokoli ja paprikaga
Teistmoodi salat! Riis, brokoli, oad ja paprika loovad ootamatu maitsemustri. Usalda Bonduelle'i ja naudi oma õhtut!
Indiapärased aedviljapannkoogid
Sel korral kutsub Bonduelle sind nende aedviljapannkookidega Indiasse rändama!
Makaronid hernestega
Tahaks kiiresti ja maitsvalt kõhu täis süüa? Need makaronid on just sulle! Need sobivad suurepäraselt pärast tööd õhtusöögiks või nädalavahetusel sõpradega kohtumiseks.
Avasta lisaks ...