Pinterest

Kartuli- ja hernepannkoogid

Tervislik retsept igaühele! Maitselt erakordne, lihtsalt valmistatav roog, mis meeldib enamikule. Nautige vastavastatud maitseid.
Koostisained
4 portsjoni jaoks
600g kartulit

200g Bonduelle‘i külmutatud või konserveeritud rohelisi herneid

1 muna

6 spl valitud jahu

Praadimiseks oliiviõli

Valitud maitseaineid

Soola, pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
600g kartulit

200g Bonduelle‘i külmutatud või konserveeritud rohelisi herneid

1 muna

6 spl valitud jahu

Praadimiseks oliiviõli

Valitud maitseaineid

Soola, pipart
  1. Samm 1
    Koorige kartulid. Keetke neid soolaga maitsestatud vees. Kallake keeduvesi välja. Purustage hoolikalt kartulid.
  2. Samm 2
    Kui kasutate külmutatud herneid, lisage sulatamata herned kuumadele kartulitele. Kui kasutate konservherneid, siis nõrutage need ja lisage kartulitele.
  3. Samm 3
    Lisage jahu, muna, sool, pipar, maitsestage maitseainetega.
  4. Samm 4
    Vormige niiskete kätega pannkoogid.
  5. Samm 5
    Praadige pannkooke pannil kuumas oliiviõlis.
  6. Samm 6
    Soovitame pakkuda värske salatiga.