Video vaatamiseks tuleb nõustuda YouTube'i küpsistega.
Herne-avokaado külmsupp
Värske või külmutatud roheline hernes on alati valmis supi sisse rändama! Kuumal suvepäeval jahutab see külm supp suurepäraselt, talvel aga meenutab päikeselisi päevi.
Kerge
4 inimest
10 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
500 g külmutatud või värskeid herneid
2 küpset avokaadot
400 ml köögiviljapuljongit
1/2 sidruni mahl
Soola ja pipart
Tabasco kastet
Koostisained 4 portsjoni jaoks
500 g külmutatud või värskeid herneid
2 küpset avokaadot
400 ml köögiviljapuljongit
1/2 sidruni mahl
Soola ja pipart
Tabasco kastet
Retsept, milles kasutatakse valmistamisel
Rohelised herned
Samm 1
Keeda rohelisi herneid 5 minutit soolases vees. Vala vesi ära ja pane herned külma vette. Koori avokaado.
Samm 2
Sega kokku herned, avokaado ja 400 ml külma aedviljapuljongit. Maitsesta soola, sidruni ja Tabasco kastmega.
Samm 3
Hoia umbes tund aega külmkapis ja serveeri külmalt.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend▶
Indiapärased aedviljapannkoogid
Sel korral kutsub Bonduelle sind nende aedviljapannkookidega Indiasse rändama!
Makaronid hernestega
Tahaks kiiresti ja maitsvalt kõhu täis süüa? Need makaronid on just sulle! Need sobivad suurepärasel...