Kikerherne-, spinati- ja fetatäidisega ahjubataat
Keskmine
2 inimest
30 minutit
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i aurutatud kikerhernest Vapeur
300 g spinatit
1–2 küüslauguküünt
2 maguskartulit ehk bataati
100 g fetajuustu
50 ml oliiviõli
Peterselli, soola ja pipart
300 g spinatit
1–2 küüslauguküünt
2 maguskartulit ehk bataati
100 g fetajuustu
50 ml oliiviõli
Peterselli, soola ja pipart
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i aurutatud kikerhernest Vapeur
300 g spinatit
1–2 küüslauguküünt
2 maguskartulit ehk bataati
100 g fetajuustu
50 ml oliiviõli
Peterselli, soola ja pipart
300 g spinatit
1–2 küüslauguküünt
2 maguskartulit ehk bataati
100 g fetajuustu
50 ml oliiviõli
Peterselli, soola ja pipart
- Samm 1Peske maguskartul, lõigake pooleks, veeretage korralikult oliiviõlis ja maitsestage soolaga-
- Samm 2Asetage maguskartul küpsetuspaberile ja küpsetage 25–30 minutit 200 °C ahjus.
- Samm 3Samal ajal kuumutage pannil oliiviõli ning praadige mõni minut spinatit ja purustatud küüslauku.
- Samm 4Lisage kikerhernes ning maitsestage soola ja pipraga. Tõstke ained nõusse ja lisage segule feta.
- Samm 5Tehke maguskartuli poolikutesse süvend ja pange sinna eelnevalt valmistatud segu.
- Samm 6Küpsetage ahjus veel 10–12 minutit. Maitsestage peterselli, soola ja pipraga.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
- AVASTA RETSEPT
Brokolisupp
Brokolisupp üllatab nii sind kui ka kõiki sinu sõpru! Maitsete mäng vapustab kõiki maitseretseptoreid.
- AVASTA RETSEPT
Kartuli-herne-spinatikarri
Sel korral kutsub Bonduelle sind rändama Indiasse! See maitsetandem loob sinus tunde, justkui istuksid India kohvikus.
- AVASTA RETSEPT
Makaronid ricotta ja brokoliga
Hõlpsalt valmistatavad makaronid sobivad kõigile. Lase neil end ja oma külalisi üllatada!
Avasta lisaks ...












.webp)



