1. >Retseptid
  2. >Veiselihapraad aedviljadega

Veiselihapraad aedviljadega

Veisepraad on ideaalne roog esmaspäevaseks lõunaks või reedeseks õhtusöögiks!
Keerukas
4 inimest
20 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
2 purki Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga

200 g veiselihasinki

Soola

1 tl maapähkliõli

100 g võid

4 šalottsibulat

1 näpuotsatäis tüümiani
Koostisained 4 portsjoni jaoks
2 purki Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga

200 g veiselihasinki

Soola

1 tl maapähkliõli

100 g võid

4 šalottsibulat

1 näpuotsatäis tüümiani
  1. Samm 1
    Nõruta Bonduelle'i mais koos herneste ja punase paprikaga ning pane nõusse.
  2. Samm 2
    Hõõru veiseliha mõlemalt poolt õliga ja puista üle soolaga. Küpseta grillil või prae pannil.
  3. Samm 3
    Kui see on valmis, aseta 5 minutiks soojale taldrikule seisma.
  4. Samm 4
    Haki šalottsibul peeneks.
  5. Samm 5
    Sega kokku šalottsibul, tüümian ja või ning keera fooliumisse. Jäta seisma.
  6. Samm 6
    Serveeri veiseliha taldrikul. Pane lihale võid. Serveeri koos Bonduelle'i aedviljadega.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Mehhiko hautis

    Rända koos Bonduelle'iga! Täna oled oodatud selle hautisega Mehhikosse rändama. See paneb sind kahtlema, kas oled ikka Eesti või Mehhiko köögis.

  • Itaaliapärane bruschetta-suupiste

    Bonduelle'i toidureisid kutsuvad rändama Itaaliasse. Suupiste, mis üllatab kõiki.

  • Riisisalat ubade, brokoli ja paprikaga

    Teistmoodi salat! Riis, brokoli, oad ja paprika loovad ootamatu maitsemustri. Usalda Bonduelle'i ja ...