Pinterest

Cereali seente ja Parma juustuga

Kerge
2 inimest
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle‘i Cereali köögi- ja teraviljasegu kõrvitsaga

Suvalised seened

1 pakk spinatit

Parma juust

Oliiviõli, soola ja pipart
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle‘i Cereali köögi- ja teraviljasegu kõrvitsaga

Suvalised seened

1 pakk spinatit

Parma juust

Oliiviõli, soola ja pipart
  1. Samm 1
    Tükeldage seened ja praadige need pannil oliiviõlis.
  2. Samm 2
    Lisage köögi- ja teraviljasegu ning praadige neid veel 6 minutit.
  3. Samm 3
    Enne segu pruunistamise lõpetamist lisage ¾ pakki spinatit. Segage kõik läbi.
  4. Samm 4
    Pakkudes lisage Parma juustu ja ülejäänud spinatid.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Crousties poke-kauss

    Crousties poke-kauss

    Rõõmusta ennast meie krõmpsuvate maiustega, mis on sobitatud maitsvasse poke-kaussi! Ideaalne valik kiireks ja maitsvaks lõunapausiks.

  • Pita leib Crousties'ega

    Pita leib Crousties'ega

    Proovi meie imemaitsvat pita ja asendamatu Crousties'e retsepti! See lihtsasti valmiv roog sobib suurepäraselt kiireks õhtusöögiks või maitsvaks suupisteks. Otsi meie krõmpsuvaid Crousties'eid külmutatud toodete osakonnast – see on krõmpsuv ja toitev valik igaks puhuks.

  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (carnitas)

    Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (carnitas)

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmiselt pehme ja aromaatne. Saagu see retsept sinu selle suve (ja mitte ainult) eelistuseks, mis toob mitte ainult maitsvaid hetki, vaid ka unustamatuid mälestusi.