\n
Võta ühendust
Retseptid
Suupisted
Salatid
Supid
Põhiroad
Desserdid
Tooted
Uudistooted
Moodne klassika
Salatitele
Põhiroogadele
Suupistetele
Aastast 1853
BONDUELLE’ST
Ettevõtte ajalugu
JÄTKUSUUTLIKKUS
Köögiviljaentsüklopeedia
Kuidas tagame kvaliteedi
KKK
Blog
Teeme süüa
>
Retseptid
>
Kikerhernepallid
<
Retseptid
Video vaatamiseks tuleb nõustuda YouTube'i küpsistega.
Nõustun küpsistega
Kikerhernepallid
Väga kergesti ja kiiresti valmivad kikerhernepallid sobivad suupisteks või koguni jõululaua üheks roaks.
Prindi
Kerge
4 inimest
20 minutit
10 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk kikerhernest
Bonduelle
Vapeur (425 ml)
1 lusikas datlipastat või öö läbi leotatud datleid
4 lusikat pähklivõid
½ tl kaneeli
Maitse järgi kookoshelbeid ja kakaod
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk kikerhernest
Bonduelle
Vapeur (425 ml)
1 lusikas datlipastat või öö läbi leotatud datleid
4 lusikat pähklivõid
½ tl kaneeli
Maitse järgi kookoshelbeid ja kakaod
Retsept, milles kasutatakse valmistamisel
Aurutatud "Vapeur" kikerherned
Toote kirjeldus
Samm 1
Segage kokku kikerhernes Bonduelle Vapeur, datlipasta, kaneel ja pähklivõi.
Samm 2
Vormige saadud massist pallikesed.
Samm 3
Veeretage palle kookoshelvestes, kakaos või milleski muus, mis teile meeldib.
Samm 4
Enne serveerimist soovitame umbes 30 min külmkapis hoida. Head isu!
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Legend
▶
Makaronid ricotta ja brokoliga
Hõlpsalt valmistatavad makaronid sobivad kõigile. Lase neil end ja oma külalisi üllatada!
Avasta retsept
Kreekapärased makaronid
Avasta retsept
Falafelid jogurtikastmega
Avasta retsept
Rohkem retsepte
Avasta lisaks ...
Kikerherned
Valged oad tomatikastmes
Rohelised herned
Punane uba
Mais
Rohelised herned ja porgandid
Punased oad tšillikastmes
Roheline aeduba