\n
Võta ühendust
Retseptid
Suupisted
Salatid
Supid
Põhiroad
Desserdid
Tooted
Uudistooted
Moodne klassika
Salatitele
Põhiroogadele
Suupistetele
Aastast 1853
BONDUELLE’ST
Ettevõtte ajalugu
JÄTKUSUUTLIKKUS
Köögiviljaentsüklopeedia
Kuidas tagame kvaliteedi
KKK
Blog
Teeme süüa
>
Retseptid
>
Kikerhernesupp fetajuustuga
<
Retseptid
Video vaatamiseks tuleb nõustuda YouTube'i küpsistega.
Nõustun küpsistega
Kikerhernesupp fetajuustuga
Prindi
Kerge
2 inimest
10 minutit
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 purk aurutatud kikerhernest
Bonduelle
(425 ml)
750 ml aedviljapuljongit
350 g sparglit
300 g kartulit
125 ml rõõska koort
100 g fetajuustu
50 g sellerit
30 ml õli
1–2 küüslauguküünt
1 peotäis tilli
Soola ja pipart
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 purk aurutatud kikerhernest
Bonduelle
(425 ml)
750 ml aedviljapuljongit
350 g sparglit
300 g kartulit
125 ml rõõska koort
100 g fetajuustu
50 g sellerit
30 ml õli
1–2 küüslauguküünt
1 peotäis tilli
Soola ja pipart
Retsept, milles kasutatakse valmistamisel
Aurutatud "Vapeur" kikerherned
Toote kirjeldus
Samm 1
Praadige hakitud kartulit, sellerit ja purustatud küüslauku kergelt õlis.
Samm 2
Lisage puljong ja keetke 10–15 minutit.
Samm 3
Lisage hakitud spargel ja kikerhernes. Keetke veel 10 minutit.
Samm 4
Lisage koor ning maitsestage soola ja pipraga. Serveerige hakitud tilli ja fetajuustuga.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Legend
▶
Kreekapärased makaronid
Avasta retsept
Makaronid ricotta ja brokoliga
Hõlpsalt valmistatavad makaronid sobivad kõigile. Lase neil end ja oma külalisi üllatada!
Avasta retsept
Falafelid jogurtikastmega
Avasta retsept
Rohkem retsepte
Avasta lisaks ...
Kikerherned
Valged oad tomatikastmes
Rohelised herned
Punane uba
Mais
Rohelised herned ja porgandid
Punased oad tšillikastmes
Roheline aeduba