Kikerhernesupp fetajuustuga
Kerge
2 inimest
10 minutit
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 purk aurutatud kikerhernest Bonduelle (425 ml)
750 ml aedviljapuljongit
350 g sparglit
300 g kartulit
125 ml rõõska koort
100 g fetajuustu
50 g sellerit
30 ml õli
1–2 küüslauguküünt
1 peotäis tilli
Soola ja pipart
750 ml aedviljapuljongit
350 g sparglit
300 g kartulit
125 ml rõõska koort
100 g fetajuustu
50 g sellerit
30 ml õli
1–2 küüslauguküünt
1 peotäis tilli
Soola ja pipart
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 purk aurutatud kikerhernest Bonduelle (425 ml)
750 ml aedviljapuljongit
350 g sparglit
300 g kartulit
125 ml rõõska koort
100 g fetajuustu
50 g sellerit
30 ml õli
1–2 küüslauguküünt
1 peotäis tilli
Soola ja pipart
750 ml aedviljapuljongit
350 g sparglit
300 g kartulit
125 ml rõõska koort
100 g fetajuustu
50 g sellerit
30 ml õli
1–2 küüslauguküünt
1 peotäis tilli
Soola ja pipart
- Samm 1Praadige hakitud kartulit, sellerit ja purustatud küüslauku kergelt õlis.
- Samm 2Lisage puljong ja keetke 10–15 minutit.
- Samm 3Lisage hakitud spargel ja kikerhernes. Keetke veel 10 minutit.
- Samm 4Lisage koor ning maitsestage soola ja pipraga. Serveerige hakitud tilli ja fetajuustuga.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
- AVASTA RETSEPT
Brokolisupp
Brokolisupp üllatab nii sind kui ka kõiki sinu sõpru! Maitsete mäng vapustab kõiki maitseretseptoreid.
- AVASTA RETSEPT
Makaronid ricotta ja brokoliga
Hõlpsalt valmistatavad makaronid sobivad kõigile. Lase neil end ja oma külalisi üllatada!
- AVASTA RETSEPT
Itaalia salat
Rända koos Bonduelle'iga! Mozzarella ja rikkaliku aedviljavalikuga tunned, justkui lõunataksid Itaalias.
Avasta lisaks ...












.webp)



