Pinterest

Oa-tomatisalat grill-lõhega

Kerge
2 inimest
15 minutit
20 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i kikerherne ja erinevate ubade segu (425 ml)

300 g lõhet

120 g kirsstomateid

70 ml õli

35 ml valge veini äädikat

30 g päikesekuivatatud tomatit

1 peotäis sibulapealseid

1 tl mett

½ tl sidrunipipart

Soola ja pipart
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i kikerherne ja erinevate ubade segu (425 ml)

300 g lõhet

120 g kirsstomateid

70 ml õli

35 ml valge veini äädikat

30 g päikesekuivatatud tomatit

1 peotäis sibulapealseid

1 tl mett

½ tl sidrunipipart

Soola ja pipart
  1. Samm 1
    Hõõruge lõhe õliga (20 ml) sisse ning lisage maitseks sidrunipipart ja soola. Grillige või küpsetage ahjus.
  2. Samm 2
    Segage kokku 50 ml oliiviõli, äädikas, mesi, hakitud päikesekuivatatud tomat, sool ja pipar.
  3. Samm 3
    Hakkige kirsstomat ja sibul. Nõrutage ubade ja kikerherne segu.
  4. Samm 4
    Segage kõik koostisained kokku ja valage peale kaste. Serveerige lõhega. Head isu!