Oa-tomatisalat grill-lõhega
Kerge
2 inimest
15 minutit
20 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i kikerherne ja erinevate ubade segu (425 ml)
300 g lõhet
120 g kirsstomateid
70 ml õli
35 ml valge veini äädikat
30 g päikesekuivatatud tomatit
1 peotäis sibulapealseid
1 tl mett
½ tl sidrunipipart
Soola ja pipart
300 g lõhet
120 g kirsstomateid
70 ml õli
35 ml valge veini äädikat
30 g päikesekuivatatud tomatit
1 peotäis sibulapealseid
1 tl mett
½ tl sidrunipipart
Soola ja pipart
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i kikerherne ja erinevate ubade segu (425 ml)
300 g lõhet
120 g kirsstomateid
70 ml õli
35 ml valge veini äädikat
30 g päikesekuivatatud tomatit
1 peotäis sibulapealseid
1 tl mett
½ tl sidrunipipart
Soola ja pipart
300 g lõhet
120 g kirsstomateid
70 ml õli
35 ml valge veini äädikat
30 g päikesekuivatatud tomatit
1 peotäis sibulapealseid
1 tl mett
½ tl sidrunipipart
Soola ja pipart
- Samm 1Hõõruge lõhe õliga (20 ml) sisse ning lisage maitseks sidrunipipart ja soola. Grillige või küpsetage ahjus.
- Samm 2Segage kokku 50 ml oliiviõli, äädikas, mesi, hakitud päikesekuivatatud tomat, sool ja pipar.
- Samm 3Hakkige kirsstomat ja sibul. Nõrutage ubade ja kikerherne segu.
- Samm 4Segage kõik koostisained kokku ja valage peale kaste. Serveerige lõhega. Head isu!
Avasta lisaks ...