1. >Retseptid
  2. >Puuviljasalat

Puuviljasalat

Kerge
2 inimest
25 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 pakk kikerherneid Bonduelle Inspiration

100 g mannat

50 g granaatõunaseemneid

1 peotäis peterselli

1 laim

Soola, pipart, oliiviõli
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 pakk kikerherneid Bonduelle Inspiration

100 g mannat

50 g granaatõunaseemneid

1 peotäis peterselli

1 laim

Soola, pipart, oliiviõli

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel

Kikerherned
  1. Samm 1
    Lase 100 ml vett keema ja vala see 100 g mannale.
  2. Samm 2
    Sega kõik hästi läbi, kata kinni ja lase 10 minutit seista.
  3. Samm 3
    Maitsesta manna soola, pipra, laimimahla ja tilga oliiviõliga.
  4. Samm 4
    Lisa granaatõunaseemned ja peeneks hakitud petersell.
  5. Samm 5
    Lisa kikerherned Bonduelle Inspiration. Lase enne serveerimist tund aega seista.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (carnitas)

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmiselt pehme ja aromaatne. Saagu see retsept sinu selle suve (ja mitte ainult) eelistuseks, mis toob mitte ainult maitsvaid hetki, vaid ka unustamatuid mälestusi.

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.

  • Takod portobello seente, marineeritud sibula ja BBQ-ubadega

    Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened, marineeritud sibulad ja BBQ-oad ideaalne valik. See roog ühendab lihaka tekstuuriga portobello seened, mis asendavad suurepäraselt tõelist liha, ja mahedalt pikantsed marineeritud sibulad, mis lisavad värskust ja peent hapukust. Suitsuse magususe noodiga läbi põimunud BBQ-oad panevad punkti maitsete sümfooniale, mis jätab sööjatele ainulaadse mulje. Need takod sobivad ideaalselt nii taimetoitlastele kui ka neile, kes tahavad lihtsalt proovida midagi uut ja huvitavat, samuti ka kergeks õhtusöögiks või koosviibimiseks sõpradega.