Shepherdi pirukas selleri ja porgandiga
Karjasepirukas on rammus, kergesti valmistatav ja ideaalne mugavustoit. Karjuse pirukas on paslik valik neile, kes soovivad nii toiduraiskamist vältida kui ka pereliikmeid või külalisi maitsva toitva roaga üllatada. Liha ja köögivilja kooslus lausa sulab suus. Proovige ja veenduge ise!
Kerge
6 inimest
30 minutit
Koostisained
6 portsjoni jaoks
500 g värsket porgandit
500 g värsket sellerit
4 muna
50 ml rõõska koort
1 sibul
1 küüslauguküüs
600 g veisehakkliha
1 purk tomatipüreed
loorberilehti
tüümianit
rohelist salatit
soola ja pipart
500 g värsket sellerit
4 muna
50 ml rõõska koort
1 sibul
1 küüslauguküüs
600 g veisehakkliha
1 purk tomatipüreed
loorberilehti
tüümianit
rohelist salatit
soola ja pipart
Koostisained 6 portsjoni jaoks
500 g värsket porgandit
500 g värsket sellerit
4 muna
50 ml rõõska koort
1 sibul
1 küüslauguküüs
600 g veisehakkliha
1 purk tomatipüreed
loorberilehti
tüümianit
rohelist salatit
soola ja pipart
500 g värsket sellerit
4 muna
50 ml rõõska koort
1 sibul
1 küüslauguküüs
600 g veisehakkliha
1 purk tomatipüreed
loorberilehti
tüümianit
rohelist salatit
soola ja pipart
- Samm 1Koorige porgandid ja seller, tükeldage need väikesteks kuubikuteks. Pange köögiviljad soolaga maitsestatud keevasse vette ja keetke umbes 30 minutiga pehmeks.
- Samm 2Nõrutage keedetud köögiviljad ning püreestage need, lisades munad ja rõõsa koore. Maitsestage soola ja pipraga.
- Samm 3Peenestage sibul ja küüslauk. Kuumutage pannil oliivõli ja praadige veisehakkliha koos sibula ja küüslauguga.
- Samm 4Lisage lihamassile 3 spl tomatipüreed ja veidike vett. Maitsestage loorberi ja tüümianiga. Hautage saadud massi umbes 10 minutit.
- Samm 5Tõstke lihamass küpsetusvormi ja asetage sellele kiht köögiviljapüreed. Võib juustu peale puistata.
- Samm 6Asetage küpsetusvorm ahju ja küpsetage pirukat umbes 15 minutit temperatuuril 200 °C kuni pealmine köögiviljade kiht kenasti pruunistub.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Karrimakaronid ubade ja aedviljadega
Oad ja makaronid ei näi kokku käivat, kuid sel korral sobivad need teineteisega suurepäraselt! Usalda Bonduelle'i ja sa üllatud.
Avokaado-röstsai brokoliga
Sa ei kujuta ette hommikut ilma võileivata? Sellisel juhul on meil sulle pakkumine. Brokoliga avokaado-röstsai üllatab sind kindlasti ja võimaldab päeva toredalt alustada.
Läätsesupp
Avastage uusi maitseid koos Bonduelle läätsesupiga. Kiiresti valmistatav ja ülimalt maitsev roog sobib suurepäraselt õhtusöögile tulnud külalistele serveerimiseks või oma pere üllatamiseks. Kuigi läätsesupp on tavaliselt mõeldud taimetoitlastele, on see äärmiselt toitev – läätsed on väga valgurikkad, seega sobivad suurepäraselt liha asemel. Tõsi, alati võite supile lisada ka oma lemmiklihatükke. Seega, kuidas valmistada kiiresti toitev supp?
Avasta lisaks ...