Tagliatelle seente ja kanaga
1 sibul
500 g seeni (värskeid, külmutatud või konserveeritud Bonduelle)
2 kanarinna tükki
Sinepit
Vahukoort
Oliiviõli
Soola, pipart
1 sibul
500 g seeni (värskeid, külmutatud või konserveeritud Bonduelle)
2 kanarinna tükki
Sinepit
Vahukoort
Oliiviõli
Soola, pipart
- Samm 1Tükeldage 1 sibul ja 500 g seeni ribadeks. Aja säästmiseks kasutage juba tükeldatud Bonduelle’i külmutatud või konserveeritud seeni, mida tuleb lihtsalt nõrutada.
- Samm 2Küpsetage neid 5 minutit pannil vähese õlis, kuni vesi aurustub.
- Samm 3Lisage tükeldatud kanarind ja praadige 5 minutit.
- Samm 4Lisage 1 tl sinepit, 4 spl vahukoort, maitsestage soola ja pipraga.
- Samm 5Katke kaanega ja hautage 10 minutit. Seejärel pange 300 g tagliatelle makarone soolasesse keeva vette ja keetke. Nõrutage need ja kallake koore-, seene- ja kanakastmega üle.
Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega
Kas soovid hommikusööki, mis on toitev ja täis väljendusrikkaid maitseid? Siis tasub proovida karrikastmes ubadega Mehhiko munarooga. Selles retseptis on traditsioonilisele munaroale lisatud aromaatses karrikastmes ube, mis annab toidule erilise vürtsikuse ja soojuse. Iga suutäis õhkab vürtside rikkalikku harmooniat, kus ühinevad Mehhiko ja Aasia köögi maitsed, et luua uus ja põnev hommikusöögikogemus. See Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega on suurepärane võimalus alustada päeva hea energia ja rõõmsa tujuga, kui soovid midagi ebatavalist, kuid samas hubast ja soojendavat. See on väljendusrikas roog, mis avaldab kindlasti muljet nii sulle kui sinu lähedastele.
Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (carnitas)
Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmiselt pehme ja aromaatne. Saagu see retsept sinu selle suve (ja mitte ainult) eelistuseks, mis toob mitte ainult maitsvaid hetki, vaid ka unustamatuid mälestusi.
Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega
Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.