Tagliatelle seente ja kanaga
Tagliatelle on Itaalia makaroniroog, mida on ülilihtne valmistada! Ja mis sobib makaronide kõrvale paremini kui kana ja seened? Kerge ja väga kiiresti valmistatav igapäevane roog sobib igaühele.
Kerge
4 inimest
45 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
300 g tagliatelle makarone
1 sibul
500 g seeni (värskeid, külmutatud või konserveeritud Bonduelle)
2 kanarinna tükki
Sinepit
Vahukoort
Oliiviõli
Soola, pipart
1 sibul
500 g seeni (värskeid, külmutatud või konserveeritud Bonduelle)
2 kanarinna tükki
Sinepit
Vahukoort
Oliiviõli
Soola, pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
300 g tagliatelle makarone
1 sibul
500 g seeni (värskeid, külmutatud või konserveeritud Bonduelle)
2 kanarinna tükki
Sinepit
Vahukoort
Oliiviõli
Soola, pipart
1 sibul
500 g seeni (värskeid, külmutatud või konserveeritud Bonduelle)
2 kanarinna tükki
Sinepit
Vahukoort
Oliiviõli
Soola, pipart
- Samm 1Tükeldage 1 sibul ja 500 g seeni ribadeks. Aja säästmiseks kasutage juba tükeldatud Bonduelle’i külmutatud või konserveeritud seeni, mida tuleb lihtsalt nõrutada.
- Samm 2Küpsetage neid 5 minutit pannil vähese õlis, kuni vesi aurustub.
- Samm 3Lisage tükeldatud kanarind ja praadige 5 minutit.
- Samm 4Lisage 1 tl sinepit, 4 spl vahukoort, maitsestage soola ja pipraga.
- Samm 5Katke kaanega ja hautage 10 minutit. Seejärel pange 300 g tagliatelle makarone soolasesse keeva vette ja keetke. Nõrutage need ja kallake koore-, seene- ja kanakastmega üle.
Avasta lisaks ...