Taimetoit burrito portobello seente ja tšilli ubadega
60 g konservmaisi Bonduelle,
40 g konserveeritud punaseid ube Bonduelle Vapeur,
50 g tšillikastmes konserveeritud punaseid ube Bonduelle,
80 g riisi,
120 g portobello seeni,
80 g cheddari juustu,
50 g tomatisalsat,
50 g guacamolet,
soola, jahvatatud musta pipart,
õli.
60 g konservmaisi Bonduelle,
40 g konserveeritud punaseid ube Bonduelle Vapeur,
50 g tšillikastmes konserveeritud punaseid ube Bonduelle,
80 g riisi,
120 g portobello seeni,
80 g cheddari juustu,
50 g tomatisalsat,
50 g guacamolet,
soola, jahvatatud musta pipart,
õli.
- Samm 1Keeda riis.
- Samm 2Lõika seened viiludeks ja prae neid kuumal pannil õige väheses õlis. Prae 8-10 minutit, kuni pruunistuvad. Puista peale soola ja pipart.
- Samm 3Pane tortilla keskele riis, praetud portobello seened, riivitud cheddari juust, mais, aurutatud punased oad ja punased oad tšillikastmes, tomatisalsa ja guacamole.
- Samm 4Rulli keeramine: pane tortilla alumine serv tihedalt täidise peale, siis keera peale külgmised servad ja keera burrito tihedaks rulliks. Kuumuta burritot kuumal pannil 3-5 minutit igast küljest, kuni tortilla on kergelt pruunistunud.
- Samm 5Ja ongi kõik - taimetoidu burrito portobello seente ja tšilli ubadega on valmis. Head isu!
Taimetoidu nachod punaste ubade ja maisiga
Kui tahaks kerget ja maitsvat suupistet, mida võiks suurepäraselt jagada sõprade või perega, siis on punaste ubade ja maisiga nachod ideaalne valik, sest sobib ka taimetoitlastele. Selles roas on ühendatud krõmpsuvad nachod ning toitvad punased oad ja magus mais, luues koos meeldiva maitsekontrasti, mis loodetavasti kedagi ükskõikseks ei jäta. Iga suutäis rõhutab rikkalikke ja pikantseid lisandeid, mis sobivad ideaalselt soolase ja maheda kastmega. See on suurepärane suupiste õhtuseks koosviibimiseks, filmiõhtuks või lihtsalt mõnusaks lõõgastumiseks kodus. See punaste ubade ja maisiga taimetoidu nacho suupiste rõõmustab mitte ainult sinu maitsemeeli, vaid ka üllatab oma toiteväärtusega. Nii et kutsume seda proovima!
Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega
Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.
Mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega
Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega suurepärane valik. See roog ühendab aeglaselt hautatud sealiha rikkaliku maitse maisi magusa, mahlase maitsega, mis annab roale veidi värskust. Tšilli oad lisavad takodele peene pikantse noodi, mis rikastab maitset ja lisab ka tekstuuri. Iga suutäis pakub maitsemeelele maitsete ainulaadset harmooniat, mis otsekui kannab su silmapilkselt päikeselisse Mehhikosse.