Taimetoidu nachod punaste ubade ja maisiga
160 g nacho maisikrõpse,
100 g konservmaisi Bonduelle,
100 g konserveeritud punaseid ube Bonduelle Vapeur,
60 g konserveeritud punaseid ube tšillikastmes Bonduelle,
60 g konserveeritud valgeid ube tomatikastmes Bonduelle Vapeur,
150 g cheddari juustu,
50 g tomatisalsat,
60 g guacamolet.
Kaunistamiseks:
sibulapealseid,
koriandrit,
rediseid,
tšilli pipart.
160 g nacho maisikrõpse,
100 g konservmaisi Bonduelle,
100 g konserveeritud punaseid ube Bonduelle Vapeur,
60 g konserveeritud punaseid ube tšillikastmes Bonduelle,
60 g konserveeritud valgeid ube tomatikastmes Bonduelle Vapeur,
150 g cheddari juustu,
50 g tomatisalsat,
60 g guacamolet.
Kaunistamiseks:
sibulapealseid,
koriandrit,
rediseid,
tšilli pipart.
- Samm 1Kuumuta ahi 200 oC-ni. Pane maisikrõpsud nachod küpsetusplaadile.
- Samm 2Lisa mais, punased oad, tšillikastmes oad ja tomatikastmes valged oad. Puista peale riivitud cheddari juustu ja küpseta ahjus 5-6 minutit, kuni juust on sulanud.
- Samm 3Küpsetatud nachodele pane tomatisalsat ja guacamolet. Kaunista sibulapealsete, koriandri, tšilli pipra ja redistega.
- Samm 4Ja ongi kõik – taimetoitlastele sobiv nacho suupiste punaste ubade ja maisiga on valmis. Maitse ja naudi seda koos pere või sõpradega!
Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega
Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.
Mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega
Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega suurepärane valik. See roog ühendab aeglaselt hautatud sealiha rikkaliku maitse maisi magusa, mahlase maitsega, mis annab roale veidi värskust. Tšilli oad lisavad takodele peene pikantse noodi, mis rikastab maitset ja lisab ka tekstuuri. Iga suutäis pakub maitsemeelele maitsete ainulaadset harmooniat, mis otsekui kannab su silmapilkselt päikeselisse Mehhikosse.
Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega
Kas soovid hommikusööki, mis on toitev ja täis väljendusrikkaid maitseid? Siis tasub proovida karrikastmes ubadega Mehhiko munarooga. Selles retseptis on traditsioonilisele munaroale lisatud aromaatses karrikastmes ube, mis annab toidule erilise vürtsikuse ja soojuse. Iga suutäis õhkab vürtside rikkalikku harmooniat, kus ühinevad Mehhiko ja Aasia köögi maitsed, et luua uus ja põnev hommikusöögikogemus. See Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega on suurepärane võimalus alustada päeva hea energia ja rõõmsa tujuga, kui soovid midagi ebatavalist, kuid samas hubast ja soojendavat. See on väljendusrikas roog, mis avaldab kindlasti muljet nii sulle kui sinu lähedastele.