1. >Retseptid
  2. >Mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega

Mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega

Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega suurepärane valik. See roog ühendab aeglaselt hautatud sealiha rikkaliku maitse maisi magusa, mahlase maitsega, mis annab roale veidi värskust. Tšilli oad lisavad takodele peene pikantse noodi, ​​mis rikastab maitset ja lisab ka tekstuuri. Iga suutäis pakub maitsemeelele maitsete ainulaadset harmooniat, mis otsekui kannab su silmapilkselt päikeselisse Mehhikosse.
Kerge
2 inimest
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
2 tortilla jaoks vajad:



80 g konservmaisi Bonduelle,

80 g tšillikastmes punaseid konservube Bonduelle,

80 g fermentjuustu,

40 g cheddari juustu,

100 g rebitud sealiha,

30 g punast sibulat,

50 g võid,



Kastmeks:



100 g majoneesi,

30 g chipotle pastat,

5 g küüslauku,

30 g laimimahla.
Koostisained 2 portsjoni jaoks
2 tortilla jaoks vajad:



80 g konservmaisi Bonduelle,

80 g tšillikastmes punaseid konservube Bonduelle,

80 g fermentjuustu,

40 g cheddari juustu,

100 g rebitud sealiha,

30 g punast sibulat,

50 g võid,



Kastmeks:



100 g majoneesi,

30 g chipotle pastat,

5 g küüslauku,

30 g laimimahla.

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel

Mais
  1. Samm 1
    Sega majonees chipotle pasta, hakitud küüslaugu ja laimimahlaga. Määri kaste tortillale.
  2. Samm 2
    Pane tortillale fermentjuustu ja cheddari juustu, rebitud sealiha, peeneks hakitud sibulaid, konservmaisi ja tšillikastmes punaseid ube. Puista peale veidi fermentjuustu ja kata teise tortillalehega, vajuta veidi, et tortilla täidise külge kleepuks.
  3. Samm 3
    Prae tortillat pannil võis mõlemalt poolt, kuni see on kenasti pruunistunud ja juust sulanud.
  4. Samm 4
    Lõika valmistatud quesadillad kolmnurkadeks, serveeri kõrvale kastet. Ja ongi kõik – tuleb vaid nautida suurepärase maitsega mehhikopärast quesadillat rebitud sealiha, maisi ja tšillikastmes ubadega.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.

  • Taimetoidu nachod punaste ubade ja maisiga

    Kui tahaks kerget ja maitsvat suupistet, mida võiks suurepäraselt jagada sõprade või perega, siis on punaste ubade ja maisiga nachod ideaalne valik, sest sobib ka taimetoitlastele. Selles roas on ühendatud krõmpsuvad nachod ning toitvad punased oad ja magus mais, luues koos meeldiva maitsekontrasti, mis loodetavasti kedagi ükskõikseks ei jäta. Iga suutäis rõhutab rikkalikke ja pikantseid lisandeid, mis sobivad ideaalselt soolase ja maheda kastmega. See on suurepärane suupiste õhtuseks koosviibimiseks, filmiõhtuks või lihtsalt mõnusaks lõõgastumiseks kodus. See punaste ubade ja maisiga taimetoidu nacho suupiste rõõmustab mitte ainult sinu maitsemeeli, vaid ka üllatab oma toiteväärtusega. Nii et kutsume seda proovima!

  • Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega

    Kas soovid hommikusööki, mis on toitev ja täis väljendusrikkaid maitseid? Siis tasub proovida karrikastmes ubadega Mehhiko munarooga. Selles retseptis on traditsioonilisele munaroale lisatud aromaatses karrikastmes ube, mis annab toidule erilise vürtsikuse ja soojuse. Iga suutäis õhkab vürtside rikkalikku harmooniat, kus ühinevad Mehhiko ja Aasia köögi maitsed, et luua uus ja põnev hommikusöögikogemus. See Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega on suurepärane võimalus alustada päeva hea energia ja rõõmsa tujuga, kui soovid midagi ebatavalist, kuid samas hubast ja soojendavat. See on väljendusrikas roog, mis avaldab kindlasti muljet nii sulle kui sinu lähedastele.