Takod portobello seente, marineeritud sibula ja BBQ-ubadega
40 g konservmaisi Bonduelle,
40 g konserveeritud punaseid ube BBQ-kastmes Bonduelle,
20 g konserveeritud valgeid ube Bonduelle Vapeur,
20 g jääsalatit,
40 g cheddari juustu,
50 g tomatisalsat,
Kaunistuseks:
sibulapealseid,
koriandrit,
rediseid,
Kastmeks:
60 g Kreeka jogurtit,
20 g chipotle pastat.
Portobello seente jaoks:
80 g portobello seeni,
pisut õli,
soola, jahvatatud musta pipart.
40 g konservmaisi Bonduelle,
40 g konserveeritud punaseid ube BBQ-kastmes Bonduelle,
20 g konserveeritud valgeid ube Bonduelle Vapeur,
20 g jääsalatit,
40 g cheddari juustu,
50 g tomatisalsat,
Kaunistuseks:
sibulapealseid,
koriandrit,
rediseid,
Kastmeks:
60 g Kreeka jogurtit,
20 g chipotle pastat.
Portobello seente jaoks:
80 g portobello seeni,
pisut õli,
soola, jahvatatud musta pipart.
- Samm 1Lõika seened viiludeks ja prae neid kuumal pannil õige vähese õliga. Prae 8-10 minutit kuldpruuniks. Puista peale soola ja pipart.
- Samm 2Sega Kreeka jogurt chipotle pastaga.
- Samm 3Kuumuta tortillasid pannil tilgakese õliga kummaltki poolt umbes 30 sekundit.
- Samm 4Seejärel pane soojendatud tortillale praetud portobello seeni, riivitud cheddari juustu, tükkideks rebitud jääsalatit, tomatisalsat, konservmaisi, BBQ-kastmes punaseid ube ja valgeid ube. Peale pane jogurti-chipotle kastet. Kaunista sibulapealsete, koriandri ja redistega. Maitsvad takod portobello seente, marineeritud sibulate ja BBQ-ubadega ongi valmis – tuleb vaid nautida!
Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega
Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.
Mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega
Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega suurepärane valik. See roog ühendab aeglaselt hautatud sealiha rikkaliku maitse maisi magusa, mahlase maitsega, mis annab roale veidi värskust. Tšilli oad lisavad takodele peene pikantse noodi, mis rikastab maitset ja lisab ka tekstuuri. Iga suutäis pakub maitsemeelele maitsete ainulaadset harmooniat, mis otsekui kannab su silmapilkselt päikeselisse Mehhikosse.
Taimetoidu nachod punaste ubade ja maisiga
Kui tahaks kerget ja maitsvat suupistet, mida võiks suurepäraselt jagada sõprade või perega, siis on punaste ubade ja maisiga nachod ideaalne valik, sest sobib ka taimetoitlastele. Selles roas on ühendatud krõmpsuvad nachod ning toitvad punased oad ja magus mais, luues koos meeldiva maitsekontrasti, mis loodetavasti kedagi ükskõikseks ei jäta. Iga suutäis rõhutab rikkalikke ja pikantseid lisandeid, mis sobivad ideaalselt soolase ja maheda kastmega. See on suurepärane suupiste õhtuseks koosviibimiseks, filmiõhtuks või lihtsalt mõnusaks lõõgastumiseks kodus. See punaste ubade ja maisiga taimetoidu nacho suupiste rõõmustab mitte ainult sinu maitsemeeli, vaid ka üllatab oma toiteväärtusega. Nii et kutsume seda proovima!