Kartulisalat õuna ja pähkliga
Keskmine
5 inimest
20 minutit
10 minutit
Koostisained
5 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle'i maisi (425 ml)
500 g kartulit
2 õuna
1 punane sibul
10 Kreeka pähklit
1 spl sinepit
1 spl mett
1 spl õunasiidri äädikat
100 ml vett
Soola, pipart, peterselli
500 g kartulit
2 õuna
1 punane sibul
10 Kreeka pähklit
1 spl sinepit
1 spl mett
1 spl õunasiidri äädikat
100 ml vett
Soola, pipart, peterselli
Koostisained 5 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle'i maisi (425 ml)
500 g kartulit
2 õuna
1 punane sibul
10 Kreeka pähklit
1 spl sinepit
1 spl mett
1 spl õunasiidri äädikat
100 ml vett
Soola, pipart, peterselli
500 g kartulit
2 õuna
1 punane sibul
10 Kreeka pähklit
1 spl sinepit
1 spl mett
1 spl õunasiidri äädikat
100 ml vett
Soola, pipart, peterselli
- Samm 1Keetke kartul (võib koos koorega). Hakkige keedetud kartul ja praadige pannil törtsu õliga.
- Samm 2Koorige ja hakkige punane sibul. Lõigake pestud õunad kuubikuteks.
- Samm 3Peenestage Kreeka pähkel.
- Samm 4Segage kõik koostisained suures anumas kokku. Segage eraldi nõus kokku sinep, mesi, äädikas ja vesi.
- Samm 5Lisage saadud kaste koostisainetele. Maitsestage soola, pipra ja peterselliga.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Hautis
Kiire ja tervislik õhtusöök sinu kohtumiseks sõpradega või romantiliseks õhtuks lähedase inimesega. Sobib kõikjale, meeldib kõigile!
Indiapärane kanakarri
Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral kutsume sind hullupööra maitsva kanakarriga Indiasse.
Itaaliapärane bruschetta-suupiste
Bonduelle'i toidureisid kutsuvad rändama Itaaliasse. Suupiste, mis üllatab kõiki.
Avasta lisaks ...